MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στυγνή δικτατορία,από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά.

Μια δικτατορια Τουρανομογγολων και οχι Εβραιων οπως αυτοαποκαλουνται τα δολοφονικα αυτα αντικειμενα-και οχι υποκειμενα-που εσταλησαν με σχεδιο οικογενειακως και σε συνεργασια με τον Τουρανομογγολο σουλτανο της Πυλης.επι τουρκοκρατιας. 

Να το επαναλαβουμε οτι αυτοι που σημερα λεγονται «πολιτικοι», »μεγαλοεκδοτες», »μεγαλοεπιχειρηματιες» κλπ και φυσικα «Τραπεζιτες», αυτοι που αδικως και χωρις να το αξιζουν κατεχουν ολες τις θεσει μικρης η μεγαλης εξουσιας,αυτοι που λυμαινονται διαρκως και επι αιωνες το Ελληνικο κρατος,αυτοι που παραγουν και αυτοι που δικαιολογουν καθε αντισυνταγματικο νομο,αυτοι που παραβιαζουν συστηματικα καθε εννοια δικαιου,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Ο KRUGMAN ΑΠΟΡΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

«Η ύφεση στην οποία έχει βυθιστεί η Ελλάδα από το 2009, είναι ιστορικά σχεδόν μοναδική, όσον αφορά το μέγεθος και τη κτηνωδία της. Αποτελεί θαύμα το γεγονός ότι, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, η Ελλάδα λειτουργεί ακόμη δημοκρατικά, έστω σε κάποιο βαθμό»

P. Krugman

Ο Krugman, έχει πέσει στην ίδια παγίδα που έχει πέσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με εξαίρεση κάποιους Έλληνες ψαγμένους. Αν και στην πραγματικότητα ο Krugman μάλλον εκφράζει έμμεσα την απορία του, γιατί δεν έχει ακόμα επαναστατήσει ο λαός, γεγονός το οποίο ονομάζει διπλωματικά «δημοκρατία σε κάποιο βαθμό». 

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία κατά της απάτης των δημοσκοπήσεων - Β.Λεβέντης: «Μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να με εμφανίσουν στο 8%»

του Πάνου Δαμουλιάνου

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία για την απάτη των εν Ελλάδι (και όχι μόνο...) δημοσκοπήσεων έγινε από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αποκάλυψε ότι γνωστός υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να εμφανίσει το κόμμα του, την Ενωση Κεντρώων, με ποσοστό πρόθεσης ψήφου 7-8% στην επόμενη μέτρηση της εταιρείας.

Putin, ο εχθρός της Δύσης

Ο Ρώσος πρόεδρος είναι σε θέση να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις επιθέσεις εναντίον του, έχοντας την πλήρη στήριξη του λαού του – ενός λαού που, σε αντίθεση με εμάς τους νεοέλληνες γνωρίζει πολύ καλά ότι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, ενώ δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται με κόπο, με στερήσεις και με οδύνες.

«Ο νέος ψυχρός πόλεμος έχει μία μεγάλη διαφορά με τον προηγούμενο: το γεγονός ότι η Ρωσία δεν είναι πλέον σοσιαλιστική. Η σοβιετική «αυτοκρατορία του σκότους» όπως την παρουσίαζαν τα δυτικά ΜΜΕ δεν υπάρχει, ενώ δεν πρόκειται πλέον για τη σύγκρουση του καπιταλισμού με τον κομμουνισμό. Εν τούτοις, ο πρόεδρος Putin έχει αναχθεί στον εχθρό νούμερο ένα της Δύσης από τα δικά της μέσα ενημέρωσης, κατηγορείται για τις κάκιστες των προθέσεων, ενώ παρουσιάζεται ως ένα μιλιταριστικό τέρας του παρελθόντος. 

Η αιτία είναι προφανώς η άρνηση του να εφαρμόσει όλα αυτά που δρομολογήθηκαν πολλά χρόνια πριν στη Χιλή, στη Νότια Αφρική, στην Πολωνία και αλλού – ακόμη και στη Νέα Ορλεάνη όπου, με τη βοήθεια του τυφώνα «Katrina», επετράπη η ελεύθερη είσοδος στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, με αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση των πάντων. Ο Putin φαίνεται πως κατάλαβε έγκαιρα ότι, ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός είχε στόχο να εξασφαλίσει ένα μεγάλο κομμάτι από το γλυκό με το όνομα «Ρωσία», έχοντας αντισταθεί με επιτυχία – κάτι που όμως δεν θα του συγχωρηθεί ποτέ από τη δυτική ελίτ«.