MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

O Soros κατηγορεί τον Πούτιν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στη Συρία

( Σ.Σ. : Άρα λοιπόν ....; Όταν σε κατηγορεί ένα αποδεδειγμένο αρχιλαμόγιο, ένας μεγαλοαπατεώνας, ένα εγκληματικό στοιχείο .... αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι ο σωστός .... και ότι το αρχιλαμόγιο πνέει τα λοίσθια. 

Άλλωστε εδώ και καιρό, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Σόρος στην Ρωσία, για χειραγώγηση μέσω ΜΚΟ κλπ )


Ναι, θα το ζήσουμε κι αυτό. Οι χρηματοδότες των αποκεφαλιστών μικρών παιδιών, αυτών που προκάλεσαν 300.000 νεκρούς κι 6.000.000 πρόσφυγες ΜΟΝΟ στη Συρία… «μαλώνουν» τον Πούτιν. 

Ο Soros, το «ψυχοπαίδι» των αιμοβόρων Rothschild… όλοι τους «φιλάνθρωποι»… κουνάει το δάχτυλο στον Πούτιν. 

Οι ΗΠΑ θέλουν έναν Γ' ΠΠ: Ζητούν την καταδίκη της Ρωσίας για «εγκλήματα πολέμου» κατά των ισλαμιστών!

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ «ΧΑΛΙΦΑΤΩΝ» - ΟΙ «ΜΑΣΚΕΣ» ΕΠΕΣΑΝ.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

( Σ.Σ: Φυσικά! ... τώρα που καταρρέει το δολάριο (Χρέος Αμερικής, και οπτικά ) η Νέα Τάξη με όργανο της την Χίλαρυ Κλίντον , θα ήθελε πάρα πολύ έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο..., για να μηδενίσουν το κοντέρ του χρέους, και να κρύψουν κάτω από το χαλί, τα τελευταία 200 χρόνια εκμετάλλευσης και απάτης των τραπεζιτών, και της Ελίτ... για όσους καταφέρουν να επιβιώσουν....

Βέβαια ο πόλεμος αυτός όπως όλα δείχνουν, θα είναι και ο τελευταίος.... γιατί θα είναι πυρηνικός. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Η Νέα Τάξη λοιπόν επί της ουσίας, μας θέτει το ερώτημα :

Η κρατάμε και εφαρμόζουμε το Ολοκληρωτικό Καθεστώς τους και Οργάνωση, μέσα στην απόλυτη διαφθορά και σαπίλα, αφήνοντας τους όλες τις εξουσίες......


ή αλλιώς κανείς!, και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!

Τα πράγματα είναι απλά, τι δεν καταλαβαίνουμε;  )

«Διεξαγωγή έρευνας για «εγκλήματα πολέμου από το συριακό καθεστώς και τους Ρώσους συμμάχους του στο Χαλέπι» ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, μετά από τις νέες ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις στο ανατολικό Χαλέπι κατά ισλαμιστικών στόχων προωθώντας έτσι την αμερικανική ατζέντα για πρόκληση ενός παγκόσμιου πολεμικού γεγονότος. 

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: Γιουχαΐστηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ στο Κολωνάκι

Λίγο μετά τις 9:00 το πρωί ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου περπατούσε σε κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι κοντά στην πλατεία. 

Οταν έγινε αντιληπτός από πολίτες που βρίσκονταν στο δρόμο και τις καφετέριες, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες. 

«Ντροπή σου», «είστε πουλημένοι», «κάνετε συναλλαγές για εσάς», «κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και τίποτα άλλο». Τελικά ο κ.Σακελλαρίου αποχώρησε από το σημείο, τα πνεύματα ηρέμησαν και το περιστατικό έληξε. 

Φουντώνει το κίνημα για τους πλειστηριασμούς – Με non paper δικαιολογείται η κυβέρνηση

Την ώρα που σπίτια βγαίνουν στο σφυρί για 500 ευρώ, λένε ότι προστατεύουν την πρώτη κατοικία 

Ομολογούν ότι μέχρι τέλος του έτους θα γίνουν 2.000 πλειστηριασμοίΕνώ το κίνημα κατά των πλειστηριασμών φουντώνει και εξαπλώνεται σε πολλές περιοχές της χώρας, η κυβέρνηση αποκαλύπτει την ανησυχία της εκδίδοντας ένα non paper με το οποίο προσπαθεί να δικαιολογηθεί. 

Την ώρα που αποκαλύπτεται ότι γίνεται πλειστηριασμοί κατοικιών ακόμη και για 500 ευρώ, από το Μέγαρο Μαξίμου αντιτείνουν πως είναι ισοπεδωτική και λανθασμένη πολιτική η θέση ότι πρέπει να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός. 

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι φοροαπατεώνες του κόσμου!

Μία νέα μελέτη για λογαριασμό της μή κερδοσκοπικής οργάνωσης «Citizens for Tax Justice», αποκαλύπτει πως οι πολυεθνικές εταιρείες της λίστας Fortune 500 διαθέτουν σχεδόν $2,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια κερδών σε offshore, με αποκλειστικό σκοπό την φοροαποφυγή!

Στην κορυφή αυτής της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εταιρεία απο την Apple, η οποία απο το 2009 που ιδρύθηκε έστειλε συνολικά κέρδη ύψους $214.9 δισ. δολλαρίων σε φορολογικούς παραδείσους. 

Το παντεσπάνι των δικαστικών και η συνταγματική αναθεώρηση

Tου Θέμη Τζήμα 

Το παντεσπάνι των Ανώτατων δικαστικών… 

Οι ανώτατοι δικαστικοί, εξερχόμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου εξευτέλισαν έτσι περαιτέρω το ρόλο τους και την ελάχιστη πια αξιοπιστία της ελληνικής δικαιοσύνης. 

Αφού εδώ και χρόνια έχουν προσαρμόσει τις αποφάσεις τους, πλην λίγων εξαιρέσεων, στη νεοφιλελεύθερη στρατηγική, επιβεβαιώνοντας απολύτως το ρόλο τους ως τμήματος του βαθέος κατεστημένου της χώρας, αφού προέβησαν σε… βαρύτατα ατοπήματα μόλις τις προηγούμενες ημέρες, έκριναν, σε απόλυτη συμφωνία με τον πρωθυπουργό, ότι ο βασικός τους ρόλος είναι να διασφαλίσουν το παντεσπάνι τους, ενώ η πλειοψηφία του λαού φτωχοποιείται.

Ο ορισμός του κραχ

Το βουνό των χρημάτων που οφείλει ολόκληρος ο πλανήτης έφτασε στο ιστορικό ρεκόρ των 152 τρις $ ή στο 225% του παγκόσμιου ΑΕΠ, χωρίς τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες – ενώ αυτό που πυροδοτεί συνήθως τις κρίσεις δεν είναι το δημόσιο, αλλά το ιδιωτικό χρέος.

«Είναι απαραίτητο, ιδίως σε εποχές κρίσης, να αναπτύξουμε οράματα ή τουλάχιστον ιδέες που δεν τις έχουμε σκεφθεί ποτέ πριν. Μπορεί να μοιάζουν αφελείς, αλλά δεν είναι.

Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο αφελές από το να φαντασθούμε πως το τρένο που φέρνει την καταστροφή σε μία τόσο μεγάλη κλίμακα, θα αλλάξει ταχύτητα και πορεία, εάν απλά και μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα σε αυτό, τρέξουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;