MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το γερμανικό πλυντήριο

Οι Η.Π.Α., στρεφόμενες κατά της Deutsche Bank, μεταξύ άλλων κατηγορώντας την για ξέπλυμα ρωσικού μαύρου χρήματος, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στη Γερμανία – ενώ η τράπεζα έχει κάνει την έννοια «γερμανική ηθική» να μοιάζει με το πιο σύντομο ανέκδοτο του πλανήτη.

Φαίνεται πως στην Ελλάδα έχουν πράγματι πέσει οι τίτλοι τέλους (άρθρο), αφού οδηγείται στην αποσταθεροποίηση, στη χρεοκοπία και στη δραχμή – μέσα από εμφυλίους πολέμους, με πιθανή κατάληξη τη μετατροπή της σε ένα αποτυχημένο κράτος.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετάπτωση των ΗΠΑ σε κατάσταση «DEFCON-3» – Aντίστροφη μέτρηση για σύγκρουση με τη Ρωσία

Παγκόσμιος συναγερμός καθώς οι ΗΠΑ προχώρησαν στην μετάπτωση πυρηνικής ετοιμότητας επιπέδου DEFCON 3 ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει και μετάπτωση σε DEFCON 2 αρκετά σύντομα. Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε «κίτρινο συναγερμό». Το CNN ανακοίνωσε: «Δεν είναι ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος. Δεν είναι καν μια «βαθιά ψύχρα». Είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση».

Τα διπλωματικά κανάλια επικοινωνίας μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας έχουν διακοπεί και πλέον μιλάνε οι στρατιωτικοί.

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ…. ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ!!!

Η ύφεση του 2015 ήταν τελικά βαθύτερη από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, όπως προκύπτει με βάση σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 1,3% πέρυσι, έναντι αρχικής εκτίμησης για μείωση 0,9% σε τρέχουσες τιμές. Και καθώς το ΑΕΠ σε τρέχουσες τιμές αποτελεί τη βάση μέτρησης της πορείας των ελλειμμάτων/πλεονασμάτων αλλά και του χρέους, μεγαλώνει τη δημοσιονομική δυσκολία για την κυβέρνηση και τη χώρα. 

«Οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να γίνει εξόρυξη των Ελληνικών υδρογονανθράκων και να τελειώσει η οικονομική εξαθλιώση των Ελλήνων…»

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ 

Αντώνης Φώσκολος, καθηγητής Γεωχημείας του Πολυτεχνείου Κρήτης: «Οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να γίνει εξόρυξη των Ελληνικών υδρογονανθράκων και να τελειώσει η οικονομική εξαθλιώση των Ελλήνων…

O Αλέξης ξέχασε την ΑΟΖ στο Κάιρο: Η Ελλάδα, η Κύπρος και το φοβικό σύνδρομο της Αιγύπτου

Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης 

Ήταν μια αναπάντεχη «ισπανική υποχώρηση». Περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία την τέταρτη Τριμερή Διάσκεψη ανάμεσα στην Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Κύπρο και αισθανθήκαμε μεγάλη απογοήτευση και ντροπή για τα αποτελέσματά της. Φοβούνται την Τουρκία και δεν τολμούν να οριοθετήσουν τις ΑΟΖ τους. 

Από το τελευταίο κοινό ανακοινωθέν στο Κάιρο της 11ης Οκτωβρίου 2016 φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας, ο Αναστασιάδης και ο Σίσι πάσχουν, ξεκάθαρα, από το φοβικό σύνδρομο, που ταλαιπωρεί την Ελλάδα επί τουλάχιστον τρεις δεκαετιες..

Ειδήσεις μίας χώρας δίχως μέλλον!!!

Δύο ειδήσεις από μία χώρα δίχως μέλλον!...

Δικαστικοί, ὄπως …βουλευτές, η είδηση εδώ:

«Τους επιστρέφεται το 25% του φόρου εισοδήματος της τελευταίας πενταετίας».