MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συγκλονιστικό βίντεο: Οι Ρώσοι πολίτες προειδοποιούνται να προετοιμαστούν για πυρηνική επίθεση!

Mε τηλεοπτική μήνυμα η ρωσική κυβέρνηση προειδοποίησε όλους τους πολίτες της για πιθανή πυρηνική επίθεση, η οποία θα διενεργηθεί από τις ΗΠΑ και τους συνιστά να εντοπίσουν το πλησιέστερο πυρηνικό καταφύγιο που είναι πλησιέστερα στις οικίες τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Εκτιμάται ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πίσω από τo τηλεοπτική μήνυμα, το οποίο προφανώς ως στόχο να ενώσει τη χώρα ενάντια σε έναν κοινό εχθρό.

Διάλεξη Ν. Λυγερού: Δυναμικές εξελίξεις στη Μέση-Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 

"Δυναμικές εξελίξεις στη Μέση-Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο". 

Αίθουσα εκδηλώσεων Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, Λεμεσός. Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το ΔΝΤ «με το ένα πόδι» εκτός ελληνικού προγράμματος: Η Ν.Βελκουλέσκου δεν έρχεται Ελλάδα μετά τις δηλώσεις Β.Σόιμπλε

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Απόλυτα ορατή είναι πλέον η μη συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα των δανειστών, καθώς οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε με τις οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, προϋπόθεση για να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα είχαν ως αποτέλεσμα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου, να ματαιώσει την έλευσή της στην Ελλάδα!

Αγωγή στη ΝΔ από την Τράπεζα Πειραιώς για τα δάνεια της.

( Σ.Σ.: Δεν μένει παρά να ενταχτούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, εφόσον τα δάνεια τους κοκκίνισαν  ..... )

Η Τράπεζα Πειραιώς ζητά με αγωγή της από τη ΝΔ το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ για τα δάνεια που είχε πάρει το κόμμα και δεν έχει εξοφλήσει.

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αγορά» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η αγωγή επιδόθηκε στη ΝΔ την περασμένη Παρασκευή.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σε ανακοίνωση του υπογραμμίζει πως η εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Από τον Χαράλαμπο Νικόπουλο

Στα στιβαρά τους χέρια κρατούν τις τύχες του κόσμου. Ισχυρά λόμπι, μυστικιστικές κάστες, λέσχες εξουσίας. Κάθε ιστορικό γεγονός και μια απόδειξη της συνωμοσίας τους. Το Homme κράτησε την ψυχραιμία του.

Γνωρίζουν το μέλλον καλύτερα από τον καθένα-εξάλλου είναι οι ίδιοι που το προετοιμάζουν. Ανατροπές, διχοτομήσεις, πόλεμοι, η πτώση του Τείχους, η άνοδος του πετρελαίου –απροσδόκητα για τους πολλούς γεγονότα- δεν είναι γι’ αυτούς πάρα το αποτέλεσμα μακρών, οργανωμένων μεθοδεύσεων. Τα κόμματα, τα κινήματα, οι εκλογές υπάρχουν απλά για να τηρούνται τα προσχήματα. 

Επίθεση εναντίον του δολαρίου

Η πρόθεση της Ρωσίας να εκδώσει ομόλογα στο κινεζικό νόμισμα, αποτελεί αιτία πολέμου για τις Η.Π.Α. – ενώ οι φήμες περί προετοιμασίας του χρυσού ρουβλίου συνεχίζονται, αυξάνοντας την επιθετικότητα της υπερδύναμης.

Όταν κάποιος Έλληνας αναφέρεται στη Ρωσία θετικά συνήθως κατηγορείται, επειδή θεωρείται πως το κάνει λόγω της αδυναμίας της χώρας του – ελπίζοντας πως κάπως θα βοηθηθεί από τη δεύτερη ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη του πλανήτη που νομίζει αυθαίρετα πως είναι φιλικά διακείμενη απέναντι στην Ελλάδα. Δυστυχώς λοιπόν δεν δίνεται η απαιτούμενη σημασία στο γεγονός ότι, η Ρωσία είναι η μοναδική χώρα που αρνείται να υποταχθεί στις Η.Π.Α., ενώ προσπαθεί να απελευθερωθεί από το σύστημα του χρέους – μέσω του οποίου μία πολύ μικρή ελίτ απομυζεί τους πάντες στον πλανήτη.