MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο ΦΑΡΑΤΖ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!! «ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ…»

Ο Νάιτζελ Φάρατζ προειδοποιεί την ΕΕ για τους κινδύνους που εγκυμονεί η προσπάθεια της να καθυστερήσει ή να σταματήσει το Brexit σε μια εκπληκτική ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Μιλώντας την Τετάρτη, ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου ο Φάρατζ εξαπέλυσε καυστική επίθεση στους «αρχιερείς του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού», όπως ο ίδιος τους χαρακτήρισε. 

Κοίτα.... είσαι ελεύθερος.....

- by John.k

Κοίτα... είσαι ελεύθερος, πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης , αρκεί να αποδεχτείς μερικά πράγματα που απαιτούνται. 

Εντάξει .... άλλωστε δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή, κάπου θα πρέπει να υποχωρήσεις και εσύ, προκειμένου να είσαι ελεύθερος ...

Για να είσαι ελεύθερος λοιπόν, θα πρέπει να αποδεχθείς τα παρακάτω ...

Θα πρέπει, να συναινέσεις ότι τα βιομετρικά σου στοιχεία θα τα έχει στην διάθεση του, το "σύστημα", για οποιαδήποτε χρήση που κρίνει ότι τα χρειάζεται.

Αυτά είναι τα 15 προνοιακά επιδόματα που θέλει να καταργήσει η Παγκόσμια Τράπεζα.

Συνολικά 15 προνοιακά επιδόματα συστήνει την κατάργησή τους η Παγκόσμια Τράπεζα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες. 

Ειδικότερα, μετά την πρόταση για αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ η Παγκόσμια Τράπεζα έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά. 

Σε έκθεσή της ουσιαστικά συστήνει την κατάργηση σειράς επιδομάτων που παίρνουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. 

Όπως αναφέρει η «Ναυτεμπορική» καταγράφονται 15 προνοιακά επιδόματα που θεωρούνται ως τα πλέον πιθανά για κατάργηση και τα οποία είναι τα εξής:

Ο ιδιωτικός δανεισμός

Σε έναν πλανήτη με χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης τα χρέη είναι επικίνδυνα, ενώ σε έναν αποπληθωριστικό πλανήτη τα χρέη είναι εξαιρετικά τοξικά – οπότε η Ελλάδα, βυθισμένη στην ύφεση και στον αποπληθωρισμό, δεν έχει καμία προοπτική εξόδου από την κρίση.

Ένας από τους πολλούς μύθους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αφορά τον δήθεν υπερδανεισμό του ιδιωτικού της τομέα, πριν από το ξέσπασμα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους – ένα μέγεθος που οφείλει όμως να το ερευνήσει κανείς συγκριτικά με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, πόσο μάλλον αφού είναι γνωστό πως η συμμετοχή στο ευρώ είχε ως αποτέλεσμα τον φθηνότερο και ευκολότερο δανεισμό όλων των κρατών.