MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Η J.P. Morgan και η Ιταλία

Η τράπεζα έχει δηλώσει δημόσια πως τα Συντάγματα πολλών χωρών του ευρωπαϊκού νότου αποτελούν μεγάλο εμπόδιο, όσον αφορά την καπιταλιστική του ανάπτυξη – αφού είναι πολύ σοσιαλιστικά, ενώ δίνουν υπερβολικά δικαιώματα στους εργαζομένους.

Εισαγωγικά μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ειδήσεις της εβδομάδας ήταν το ότι, η Ρωσία δεν επανεξελέγη ως μέλος του συμβουλίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων (UN Human Rights Council), για πρώτη φορά από το 2006 – σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία που τα κατάφερε, παρά το ότι βομβαρδίζει ανηλεώς την Υεμένη έχοντας δολοφονήσει περί τους 4.000 αμάχους, πραγματοποίησε 157 εκτελέσεις μόνο το περασμένο έτος, ενώ είναι σχεδόν ανύπαρκτα τα δικαιώματα των γυναικών (βίντεο). 

Κάτι σοβαρό συμβαίνει μεταξύ Ουάσιγκτον και Άγκυρα: Εντολή να φύγουν οι οικογένειες Αμερικανών διπλωματών

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διέταξε χθες Σάββατο την απομάκρυνση των οικογενειών του αμερικανικού προξενικού προσωπικού στην Κωνσταντινούπολη, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο επιθέσεων «εξτρεμιστικών οργανώσεων» με στόχο αμερικανούς πολίτες. 

Πρόκειται για τη δεύτερη προειδοποίηση αυτού του είδους που κάνει μέσα σε μια εβδομάδα μόλις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τους Αμερικανούς στην Τουρκία, γεγονός που πιστοποιεί την ανησυχία της Ουάσινγκτον για τις «αυξανόμενες απειλές των τρομοκρατικών οργανώσεων». 

4,3 εκατ. φορολογούμενοι με χρέη στην εφορία… Δεν «βλέπει» τίποτα το ανησυχιτικό η «τυφλή» Δικαιοσύνη

4.300.000 φορολογούμενοι αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους τους. 

Εκεί στον θίασο του ΣτΕ με τόσους ακριβοπληρωμένους φωστήρες, φύλακες του Συντάγματος… δεν υποψιάζεστε ότι ο κόσμος αυτός φορολογήθηκε δυσανάλογα με τη φοροδοτική του ικανότητα; 

Ότι κάποιοι αρπάζουν το ψωμί από το στόμα των μικρών παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία και συνεχίζουν να αυξάνουν τους φόρους… δεν είναι λόγος ανησυχίας, έτσι; 

Επιβεβαιώνεται ότι η Χ.Κλίντον θέλει την καταστροφή της Ελλάδας: «Βόμβα» από τα Wikileaks: «Πήρε λεφτά από τον …

…Ερντογάν για την εκστρατεία της!» (φωτό & βίντεο)

Σε νέα σοκαριστική αποκάλυψη όπου επιβεβαιώνεται πως η Χίλαρι Κλίντον επιδιώκει την καταστροφή της Ελλάδας, προέβη ο ιστότοπος WIKILEAKS πριν από λίγο, αποκαλύπτοντας e-mail του υπεύθυνου της οικονομικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Dennis Cheng προς τον επικεφαλής της, John Podesta.

Από το e-mail αποκαλύπτεται ότι πλήθος δημοκρατικών καθώς και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον είχαν λάβει χορηγίες από τον σφαγέα Ερντογάν για την προεκλογική εκστρατεία!