MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πραξικόπημα στις ΗΠΑ? (το βίντεο που έγινε VIRAL) Με Ελληνικούς υπότιτλους

Credits @PressResetEarth

Γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια αντίστασης από τους πατριώτες της Αμερικής. Μια προσπάθεια που αν πετυχει, θα είναι ανακούφιση για τους λαούς και βαθύτατη ενόχληση για το τραπεζικό, νεοταξικό, σατανικό κατεστημένο.

Μακάρι να παραδειγματιστούν και οι Ελληνες πατριώτες για να γίνει επιτέλους μια συντονισμενη προσπάθεια με όλους ενωμένους σε ένα στόχο. Την αποτίναξη του ανυπόφορου συστήματος που μας σκοτώνει όλους, αργά και σταθερά.

Ο λανθάνων 3ος παγκόσμιος πόλεμος

Στην σημερινή εποχή της «τεχνολογικής-βιομηχανικής επανάστασης», οι μάχες δεν κερδίζονται από τους στρατούς, αλλά από τις εικόνες, από τις ψευδαισθήσεις, κυρίως όμως από την τεχνητή νοημοσύνη – την οποία εξελίσσουν με τη βοήθεια των πολεμικών συγκρούσεων, σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, οι βιομηχανικοί και τεχνολογικοί κολοσσοί.

«Εάν μία υπό ξένη κατοχή χώρα, όπως η Ελλάδα, δεν συνειδητοποιήσει πως βιώνει έναν πόλεμο που μπορεί τότε μόνο να κερδίσει ή να ζημιωθεί λιγότερο, εάν όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της ενωθούν μεταξύ τους, τότε έχει χάσει εντελώς το παιχνίδι – μία οδυνηρή ήττα που δυστυχώς ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, απειλώντας να την εξαφανίσει εντελώς«.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί !ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ

( Σ.Σ. : Συνεχίζεται ακάθεκτο το σχέδιο ξεπουλήματος και εκποίησης της Ιδιωτικής και Δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων, που είχαν θέσει σε εφαρμογή ο Παπανδρέου , Βενιζέλος, Σαμαράς , Τσίπρας και Μητσοτάκης, προκειμένου να επέλθει η πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων, πριν εμπλακούν σε πόλεμο με τους Τούρκους. )

της Μαρίας Βουργάνα 

Τέλος στις σκηνές χάους και έντασης που διαδραματίζονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών το οποίο γιγαντώνεται και «μπλοκάρει» τους πλειστηριασμούς ακινήτων επιχειρεί να βάλει τώρα η κυβέρνηση επιλέγοντας ως λύση τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ! Με εντολή Βερολίνου έθεσαν υπεράνω της ελληνικής νομοθεσίας το Κατοχικό Υπερταμείο

Ξεπουλάνε τα πάντα 

Απίστευτο! Η κυβέρνηση όχι μόνο δέχθηκε το Υπερ-Ταμείο που της επέβαλε το Βερολίνο αλλά με τροπολογία που κατέθεσαν χθες οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ψηφίστηκε, του δίνουν και αρμοδιότητες υπεράνω της εθνικής νομοθεσίας. 

Δηλαδή, το εξουσιοδοτούν να προχωράει στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν και να συνάπτει συμβάσεις ακόμη και αν αυτές είναι σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Αν αυτό δεν είναι επιβεβαίωση του τίτλου «Κατοχικού Ταμείου» και πλήρης παράδοση των ασημικών της χώρας στους δανειστές τί ακριβώς είναι; 

Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα για την ελληνική χρεωκοπία.

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Ο Ζόλταν Πογκάτσα (Zoltán Pogátsa) είναι ένας Ούγγρος λέκτορας Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουγγαρίας. Ο εν λόγω καθηγητής, αφού μελέτησε επί τουλάχιστον έναν χρόνο την ελληνική κρίση, εξέδωσε ένα σχετικό βιβλίο το 2014, όπου διαλύει όλους τους πολιτισμικούς και οικονομικούς μύθους που έχουν καλλιεργηθεί στην Δύση σχετικά με τα αίτιά της αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες ως λαό.

Το βιβλίο του είναι σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα, όπως και ο ίδιος, και καμμία αναφορά σ' αυτόν και το έργο του δεν γίνεται επί δύο χρόνια, τόσο από το ακαδημαϊκό όσο και από το δημοσιογραφικό κατεστημένο του μνημονιακού Ελλαδιστάν.