MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ! ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ !

Διαδηλώσεις λεει σε πολλές πόλεις της Αμερικής!!

Πληρωμένα τσιράκια του πραίτορα των παγκόσμιων δολοφόνων, του Ζωρζ Σορρος!!

Μόνο που οι στοχεύσεις τους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!

Είναι να σώσουν το τομάρι τους!!

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς γίνεται!!

Η Ελλάδα της ντροπής

Πόσο πρέπει να εξαθλιωθούμε για να συνειδητοποιήσουμε ότι, σιωπώντας όπως τα πρόβατα που οδηγούνται στη σφαγή, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι; Τι μπορούμε να περιμένουμε όταν οι δανειστές δεν βλέπουν απέναντι τους έναν λαό αποφασισμένο να πολεμήσει για την ελευθερία και την εθνική του ανεξαρτησία;

«Ακόμα και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, ο «νομοταγής Έλληνας πολίτης» δεν αντιλαμβάνεται ότι, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει όταν είμαστε ενωμένοι, για έναν κοινό και ξεκάθαρο σκοπό. Όμως, η ένωση και η συλλογικότητα προϋποθέτουν, έστω σε ένα βαθμό, το συμβιβασμό και την αναγνώριση του άλλου, ως άξιου σεβασμού – δεδομένο που προσκρούει δυστυχώς στην κλασική ελληνική έκφραση «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» 

Οι τοκογλύφοι με την βοήθεια της κυβέρνησης, στρώνουν το χαλί για τον επόμενο πρωθυπουργό....

Οι τοκογλύφοι ετοιμάζουν τον Κούλη για να μας σώσει από τον Τσίπρα που θα μας έσωζε από τον Σαμαρά που θα μας έσωζε από τον Παπανδρέου που θα μας έσωζε από τον Καραμανλή κοκ.

Όμως πρέπει να πειστούν εκατοντάδες χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι κι εκατοντάδες χιλιάδες Συνταξιούχοι του Δημοσίου ότι ο Τσίπρας αποτελεί απειλή για τα συμφέροντά τους και πρέπει να αναζητήσουν τη σωτηρία στον Μητσοτάκη. 

Μάλλον η επιλογή της Αχτσιόγλου που είχε προτείνει τα επιδόματα να αντικατασταθούν με κουπόνια και η επιλογή του Παπαδημητρίου που είχε προτείνει να πληρώνονται οι Δημόσιοι Υπάλληλοι με κουπόνια (ως δεύτερο νόμισμα εσωτερικής χρήσης) αντί με μετρητά σε Ευρώ να αποσκοπούν στη δημιουργία πανικού στις τάξεις των Δημοσίων Υπαλλήλων. 

Ιταλία: Θα ανοίξει πρώτη την πόρτα;

Πριν ένα-ενάμισυ χρόνο, χάρη στις διαπραγματεύσεις για το τρίτο μνημόνιο και στο δημοψήφισμα, κορυφώθηκε η -ας την πούμε- κόντρα μεταξύ εκείνων που έτρεμαν μήπως μας διώξουν από την ευρωζώνη κι εκείνων που ήσαν σίγουροι ότι τα προβλήματά μας δεν πρόκειται να λυθούν αν δεν επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα. Σήμερα, μπορεί η κόντρα αυτή να έχει ατονήσει στον τόπο μας αλλά στους φίλους και γείτονές μας ιταλούς βρίσκεται σε έξαρση και, μάλιστα, εντεινόμενη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΙΤΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ DRAGHI ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Μέσα από αυτό το βήμα εδώ και πολύ καιρό έχουμε μιλήσει και έχουμε αποκαλύψει το σκάνδαλο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας το οποίο διατελεί μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης.

Η δημιουργία χρήματος εντός τραπεζικού συστήματος γίνεται μόνο μέσω δανείων και όχι μη συμβατικών μέτρων των οποίων αποκαλεί η τραπεζική μαφία.

Σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πως πέντε Ιταλοί ευρωβουλευτές αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις του κεντρικού τραπεζίτη ο οποίος έριξε στην οικονομία 1 τρις ευρώ αλλά στα χέρια μόνο τραπεζών και επενδυτικών Funds. Οι ευρωβουλευτές απαιτούν από τον κεντρικό τραπεζίτη την διαγραφή αυτών των ομολόγων μια και προέρχεται η αγορά τους από χρήμα μη εμπορικό και αποτυπώνει κατεστραμμένες αξίες που προήλθαν μέσω της άσκησης νομισματικής πολιτικής.

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας” 

Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της αχανούς Αμερικής για να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Επιστράτευσαν όλο το πορνείο των σταρ του Χόλυγουντ (Λαίδη Γκάγκα, Μαντόνα, Σάρον Στόουν κα) προκειμένου να κάμψουν την πορεία του Τραμπ προς το Λευκό Οίκο. Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας προπαγανδίζοντας υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Και στο προχθεσινό μου κείμενο, διαρωτήθηκα: “τι και ποιο συμφέρον εξυπηρετούσαν όλοι αυτοί για να στήνουν όλη αυτή τη συντονισμένη προπαγάνδα;”.

Ηλίθιος κλόουν;

Οι χαμένοι της παγκοσμιοποίησης είναι αυτοί που δεν κέρδισαν τίποτα από τα ανοιχτά σύνορα και από το ελεύθερο εμπόριο – αλλά, αντίθετα, έχασαν τις θέσεις εργασίας τους, το κοινωνικό τους κράτος, τις συντάξεις τους και τους αξιοπρεπείς μισθούς τους δανειζόμενοι υπερβολικά, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν τα σπίτια τους και η ίδια η ζωή τους.

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πλέον απαραίτητοι στο οικονομικό μας σύστημα, με αποτέλεσμα να αποκλείονται από την κοινωνία – να «απελαύνονται», οριστικά κατά κάποιον τρόπο, από το ίδιο το σύστημα.