MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πλήρης κατάλογος τραπεζών που ανήκουν και ελέγχονται από τους Ρόθτσαϊλντ

Ολοένα ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια ελίτ 1% - αλλά ξέρατε ότι μία οικογένεια, η Ρόθτσαϊλντ, διοικεί τα πάντα, ακόμα και την ελίτ 1%;

Πίσω από τις σκηνές η δυναστεία Ρόθτσαϊλντ είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γραμμή αίματος (οικογένεια) στη Γη και ο εκτιμώμενος πλούτος τους είναι περίπου 500$ τρισεκατομμύρια. 

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα όλων των ιδιόκτητων και ελεγχόμενων τραπεζών των Ρόθτσαϊλντ. Οι αναφορές στις ΗΠΑ μπορεί να σας εκπλήξουν. 

Εurostat: Σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού ή φτώχειας τέσσερα στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν περίπου τέσσερα στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο ένα στα τέσσερα παιδιά στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015 που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το έτος 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 37,8% των παιδιών (περίπου 710.000 παιδιά), έναντι 28,7% το 2010. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση του εν λόγω ποσοστού στην ΕΕ την τελευταία πενταετία. Στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό μειώθηκε από 27,5% το 2010 σε 26,9% το 2015 (περίπου 25,26 εκατομμύρια παιδιά).

Η αριστερή προδοσία

Αυτό που έχει ουσιαστικά σημασία, όσον αφορά ένα πολίτευμα, είναι ο ηγέτης ή/και η κυβέρνηση που το εφαρμόζει – οπότε είναι ασφαλώς καλύτερα να κρίνει κανείς από τις πράξεις, παρά από τις «ταμπέλες» που τοποθετούν τα κόμματα στον εαυτό τους.

«Νομικά, η προδοσία ορίζεται ως το έγκλημα της απιστίας ενός ατόμου απέναντι στο Έθνος ή στο κράτος του – ενώ προδότης θεωρείται αυτός που υπαναχωρεί όσον αφορά έναν όρκο του, μία υπόσχεση και μία δέσμευση του που αφορά την πατρίδα του, συνεργαζόμενος εκούσια και εσκεμμένα με έναν εχθρό της. Στις Η.Π.Α. η προδοσία ορίζεται στο άρθρο 3 του Συντάγματος – ενώ συνηθίζεται η έκφραση, σύμφωνα με την οποία: πολλοί αγάπησαν την προδοσία, αλλά τον προδότη κανένας«.

Ρωσία: Ο Σόρος εφαρμόζει ολοκληρωτικό σχέδιο στις ΗΠΑ – Σκοπός του είναι ένας εμφύλιος πόλεμος που θα «ρίξει» τον Τραμπ

Το ίδρυμα του γνωστού πολυεκατομμυριούχου Τζώρτζ Σόρος είναι επιβεβαιωμένο πλέον ότι κινεί τα νήματα υποκινώντας εκτεταμένες ταραχές σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες των ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος μετά τη νίκη του Τράμπ, αναφέρει το RT επικαλούμενο πηγές των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών .

Προς τα ποινικά δικαστήρια οδεύει η υπόθεση της «Τράπεζας της Ανατολής»

Του Δαμιανού Αθανασίου / Εφημερίδα Δημοκρατική

Και ποινική διάσταση προσλαμβάνει η ένδικη διαφορά μεταξύ του κ. Ελευθερίου Ρήνου, κατοίκου Ρόδου και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την διαβόητη πλέον υπόθεση των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής».

Ο κ. Ρήνος, κάτοχος μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής», που έχει πρωτοστατήσει στην διεκδίκηση του αντίτιμου των μετοχικών τίτλων μετά την εκκαθάριση της τράπεζας, έχει ήδη απευθυνθεί σε γνωστή δικαστική γραφολόγο της Αμερικής και υποστηρίζει, με την επίκληση συγκεκριμένων στοιχείων, ότι στα πλαίσια των πολιτικών δικών, που προηγήθηκαν, έγινε χρήση πλαστών εγγράφων για την εξαπάτηση δικαστών!