MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται μπαράζ κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις και ακίνητα για 830.000 Φορολογούμενους!

Παγιδευμένος σκορπιός η κυβέρνηση, μας βλέπει αποκλειστικά σαν μια δεξαμενή οφειλετών του δημοσίου από τους οποίους μπορεί μόνο να εισπράττει!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη για την εφημερίδα «Κεφάλαιο», μια… δεξαμενή οφειλετών του δημοσίου από τους οποίους μπορεί να εισπράξει έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αυξήσει τους επόμενους μήνες τα φορολογικά έσοδα.

Πρόκειται για έσοδα από φόρους του δημοσίου που ενώ έχουν βεβαιωθεί οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουν και δεν έχουν επιβληθεί εναντίον τους μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως είναι οι κατασχέσεις.

Σοκ για Πάγκαλο!“Μας νίκησαν τα Blog και τα social media! Δεν μπορούμε πια (δημοσιογράφοι και πολιτικοί) να τους … καθοδηγήσουμε” !

Του Αυγερινού Χατζηχρυσού 

Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Πάγκαλο, αλλά ομολόγησε ότι τα Blog και τα Social Media «που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο» έσπασαν το μονοπώλιο των «Πεφωτισμένων» «ειδικών» να μας κυβερνούν! Ο Κ Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «αντι να περνάει από εμάς τους πυλωρούς (την ελιτ) η εκάστοτε πολιτική, δεν μας έχει πλεον ανάγκη» κι ο Πάγκαλος ομολόγησε «οι Δημοσιογράφοι (και οι πολιτικοί) καθοδηγούσαν τον κόσμο»