MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣτΕ: Παράνομος ο ΕΝΦΙΑ αλλά δεν επιστρέφεται ούτε ευρώ!

Παράνομος ο ΕΝΦΙΑ,δεν επιστρέφεται ούτε ευρώ και κανένας πολιτικός δεν θα υποστεί συνέπειες για την σκόπιμη παραβίαση του Συντάγματος. Το ΣτΕ στηρίζει την καταστροφή των πολιτών με όλες του τις δυνάμεις!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, παράνομος κρίθηκε ο τρόπος προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και κατά συνέπεια και ο προσδιορισμός του ΕΝΦΙΑ σε 4 περιοχές της χώρας, έκρινε η αυξημένη σύνθεση του Β΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας με μια σειρά αποφάσεων του.

Ανεξέλεγκτη εξουσία της Τρόικας

Φυσικά στην Ελλάδα κανένα κανάλι δεν μπήκε στον κόπο να το προβάλλει...

Το ντοκιμαντέρ των Harald Schumann και Árpád Bondy εξετάζει τον ρόλο της Τρόικας, το πείραμα της Ευρώπης στην Ελλάδα και τον λόγο που οι δανειστές δεν άφησαν τη χώρα να πτωχεύσει το 2010.

«Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια χώρα είναι να πέσει στα χέρια διεθνών γραφειοκρατών», λέει ο Pablo Negueira Batista, που είναι εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.