MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΖΑΚΗΣ : Η οικονομία της εξωστρέφειας μας οδήγησε στη χειρότερη χρεοκοπία όλων των εποχών.

Την ίδια ώρα που δαπανάμε πρωτοσέλιδα επί πρωτοσέλιδων και αναλύσεις επί αναλύσεων για την επίσκεψη Ομπάμα, η οποία αν και εθιμοτυπική ενός απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, στην Ελλάδα πήρε διαστάσεις γεγονότος κοσμοϊστορικής σημασίας γιατί έτσι συμφέρει την προπαγάνδα του δοσιλογισμού και της εθελοδουλίας. Την ίδια ώρα που το επίσημο πολιτικό σκηνικό αναλώνεται σε ανούσιες συζητήσεις περί «ελάφρυνσης» του χρέους, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι οι (αντί)μεταρρυθμίσεις που επιτάσσουν οι δανειστές θα συνεχιστούν μέχρι θανάτου του μέσου Έλληνα.

Έρχεται το νέο «ηλεκτρονικό μάτι» – Ό,τι δεν δηλώνεται, θα κατάσχεται! -Δείτε αναλυτικά

Έρχεται με το κλείσιμο της αξιολόγησης με τους δανειστές η «Αυτοματοποίηση διαδικασιών κατασχέσεων» η οποία θε φέρει και κατασχέσεις-εξπρές … Από εδώ και στο εξής προγράμματα ηλεκτρονικών εφαρμογών θα παρέχουν τη δυνατότητα λειτουργίας μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας κατασχέσεων σε βάρος των ασυνεπών οφειλετών». 

Να μην υποβάλλουν πόθεν έσχες προσωρινά ζητούν οι δικαστές!

Προσέφυγαν στο ΣτΕ καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αναστολής! Τελικά δεν ντρέπεται κανένας σ' αυτή τη χώρα πλέον...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στάθη για το Capital, στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πέντε δικαστικές Ενώσεις και ζητούν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, προκειμένου να ανασταλεί η υποχρέωση των δικαστών και εισαγγελέων να υποβάλλουν δηλώσεις πόθεν έσχες μέχρι να δημοσιευθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ η απόφαση επί της κυρίας προσφυγής που έχουν ταυτόχρονα καταθέσει.