MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ.

Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι ο ελληνικός λαός, αφενός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για διεθνή παραδειγματισμό από την παγκοσμιοποίηση με όργανό της τη γερμανική κυβέρνηση, αφετέρου στοχεύεται, ως παράπλευρη απώλεια, η αρπαγή της περιουσίας του.

Εσείς τι λέτε ότι θα συμβεί με αυτό
το παραδειγματικό πειραματόζωο;

Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα… ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales”

Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 1930

Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα…
ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

Η πυξίδα του μέλλοντος

Η ελίτ της Αμερικής προκρίνει το μοντέλο της παραγωγής, με ισχυρή αντίσταση από όσους έχουν επενδύσει στα ενεργειακά, ενώ η Ευρώπη το πεδίο του ανταγωνισμού στην ενέργεια. Τα δύο μοντέλα ανάπτυξης είναι άκρως ανταγωνιστικά. 

Άποψη 

Less is more – η πυξίδα του μέλλοντος: Μετά την εκλογή Τραμπ, γίνεται πια ξεκάθαρη η σύγκρουση εθνικών και διεθνών ανταγωνιστικών συμφερόντων, η οποία πρακτικά αντανακλά το ζήτημα της κατεύθυνσης των επενδυτικών κεφαλαίων, δηλαδή που θα επενδυθούν τα κεφάλαια για τη μεγιστοποίηση του κέρδους και την παγκόσμια κυριαρχία: στην παραγωγή ή στην ενέργεια; 

ΣΟΚ: Νέο χαράτσι 800 ευρώ για όλους τους Έλληνες! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ειδήσεις για αφορολόγητο: Ισχυρές πιέσεις για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ συνεχίζει να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ και ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Πώς διαλύθηκε η κοινωνία στα χρόνια των Μνημονίων- Σοκάρουν τα στοιχεία από ΟΟΣΑ και Παγκόσμια Τράπεζα για την φτώχεια-Σε τραγική μοίρα νέοι και παιδιά

Νέες εκθέσεις αποκαλύπτουν την διολίσθηση στην απόλυτη φτώχεια του μεγαλύτερου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) στο όριο της φτώχειας βρίσκεται το 35,2% των Ελλήνων, δηλαδή περίπου 1 στους 3. Ο αριθμός μάλιστα εκείνων που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας στην Ελλάδα είναι αισθητά μεγαλύτερος σε σύγκριση με τις άλλες χώρες μέλη του Οργανισμού.

Το συγκεκριμένο ποσοστό στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη φτάνει μόλις το 10%.

Συνεχίζεται το ξεπούλημα της χώρας: Αποκρατικοποιήσεις με στόχο έσοδα 6,2 δισ. ευρώ έως το 2018

ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ, η συμμετοχή του δημοσίου στον Διεθνή αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος ) προστίθενται επισήμως στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων με στόχο έσοδα 6,2 δισ. ευρώ για την τριετία 2016-2018.

Αυτό περιγράφει το προσχέδιο μνημονίου που έχει στα χέρια της από το Σαββατοκύριακο η Κυβέρνηση και πάνω στο οποίο θα βασιστεί η συμφωνία για την δεύτερη αξιολόγηση τουλάχιστον στο σκέλος των αποκρατικοποιήσεων.