MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η μεγάλη εμμονή των τοκογλύφων με τα ακίνητα και οι μέθοδοι αρπαγής τους!

Οι τοκογλύφοι έχουν στοχοποιήσει με μεγάλη εμμονή τα ακίνητα του κοσμάκη τα οποία μέσα από διάφορους νόμους τα έχουν εξισώσει με τα μετρητά ώστε να ωθήσουν τον κόσμο να τα ξεπουλήσει ή να επιτρέψει στο κράτος να του τα κατασχέσει χωρίς κόστος και να τα χαρίσει μετά στους περιούσιους τοκογλύφους. μέσω ΤΑΙΠΕΔ

-Αν είσαι άνεργος και πεινασμένος κι έχεις ένα ακίνητο 150,000 ευρώ στην κατοχή σου ... δεν δικαιούσαι καμία παροχή υγείας. 

Μία ενωμένη με τη Ρωσία Ευρώπη θα μπορούσε να συμπληρώσει έναν τριπολικό πλανήτη, μαζί με τις Η.Π.Α. και με την Κίνα – κάτι που θεωρείται ως ο χειρότερος εφιάλτης της Γερμανίας, η οποία ανέκαθεν κέρδιζε όλες τις μάχες, αλλά έχανε τον πόλεμο.

Άποψη 

Ο πόλεμος των μετρητών συνεχίζεται στην Ινδία (άρθρο), λαμβάνοντας νέες διαστάσεις. Ειδικότερα η κυβέρνηση της χώρας, διαπιστώνοντας πως οι Πολίτες αγόραζαν χρυσό από τη μαύρη αγορά σε τιμές που έφταναν έως και τα 2.800 $ την ουγγιά, για να προστατεύσουν τις αποταμιεύσεις τους, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη τους στο νόμισμα, επιχειρεί να κατασχέσει το χρυσό – επιτρέποντας μόνο την ιδιοκτησία 500 γ. σε κάθε έγγαμη γυναίκα, 250 γ. σε κάθε άγαμη, καθώς επίσης 100 γραμμάρια στους άνδρες. 

«Πόλεμος» στην τρόικα μετά τις εξαγγελίες - Κινδυνεύει η αξιολόγηση;

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ 

Βαρύ είναι το κλίμα που μεταφέρουν ξένοι αξιωματούχοι στον απόηχο των χθεσινών εξαγγελιών του Πρωθυπουργού, εν αναμονή του νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση, που εκφράζουν ανησυχία για την έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης, συνολικά. 

Ο "συνδικαλισμός" του ...ψωριάρη!

Άλλη πορεία κάνει η ΑΔΕΔΥ, άλλη κάνει η ΓΣΕΕ, άλλη κάνει το ΠΑΜΕ… Ο στόχος; Να μην είναι ΠΟΤΕ ο Έλληνας ενωμένος! ΠΟΤΕ!

Γράφει ο Νίκος Συρίγος
 
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος για όσους πολεμάνε τον Ελληνισμό από το να ενωθούν οι Έλληνες μεταξύ τους. Γι’αυτό και αιώνες τώρα με συνέπεια και συνέχεια σπέρνουν διχασμό. Διαρκώς.