MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τίτλοι τέλους για την Ελλάδα

Εάν δεν συνειδητοποιήσουν ούτε το 2017 οι Έλληνες, τόσο οι Πολίτες, όσο και τα πολιτικά κόμματα ότι, η χώρα έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της κατάρρευσης της, δεν πρόκειται να υπάρξει μέλλον – ραδιοφωνική συνομιλία.

«Όταν ένα ολόκληρο Έθνος συνειδητοποιεί ότι, ευρίσκεται αντιμέτωπο με το τεράστιο πρόβλημα της υπανάπτυξης στη γεωργία, στη βιομηχανική παραγωγή και στην επιστημονική εξέλιξη, κινδυνεύοντας να καταρρεύσει, ακολουθούν σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του, σε εντυπωσιακό βαθμό» (C. Rogers).

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ;

Ο κ. Σόϊμπλε βλέπει αυτό που εμείς οι απλοί πολίτες αρνούμαστε κάν να συζητήσουμε. Βλέπει να έρχεται με ταχύτητα το τέλος της Ευρωζώνης. Προσπαθεί λοιπόν κατ’ αρχήν να διατηρήσει την Ευρωζώνη με σκληρή πειθαρχία και κυρίαρχη πάντα τη Γερμανία, αλλά αν αυτό αποτύχει, που μάλλον θα αποτύχει, σχεδιάζει ήδη (plan B) την ασφαλή έξοδο της Γερμανίας με ένα ισχυρό μάρκο και με διατήρηση όλου του πλούτου που έχει αρπάξει από το Νότο.

Φοροδιαφυγή και ανιστορησία.. Η οργή και το μίσος που γεννάει η αδικία είναι τυφλή και αδυσώπητη.

Μετά και την τελευταία πρόσφατη σύλληψη κουλουρά διότι δεν είχε ταμειακή μηχανή,

..και που θεωρήθηκε απ’ το υπουργείο Οικονομικών ως το ύστατο, το τελειωτικό χτύπημα στην φοροδιαφυγή,

..η κυβέρνηση αποφάσισε να παγώσει ή και να αποσύρει τις όποιες τυχόν ενέργειες είχαν ξεκινήσει (κατά λάθος) για
τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, κλπ.

Η συνέχεια του εφιάλτη

Η δήμευση του παρόντος και του μέλλοντος της χώρας, με τη βοήθεια των σύγχρονων χρηματοπιστωτικών όπλων – τα οποία είναι αθόρυβα, οπότε δεν γίνονται αντιληπτά, ενώ δεν καταστρέφουν τον υλικό πλούτο της, αλλά τον «περιττό» ανθρώπινο πληθυσμό της.

Ανάλυση 

Σύμφωνα με μία δημοσιευμένη στατιστική στις αρχές του έτους, οι 62 πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη διαθέτουν μία χρηματική περιουσία ύψους 1,76 τρις $ – όσο δηλαδή ο μισός φτωχότερος παγκόσμιος πληθυσμός, αποτελούμενος από περίπου 3,6 δισεκατομμύρια άτομα. 

Ανησυχητικά μηνύματα από την ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένος κατά 0,68% ο πληθυσμός της Ελλάδας

Άκρως ανησυχητικά μηνύματα, αναφορικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας και την ανανέωσή του, προέκυψαν από τη σχετική έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά την τελευταία καταμέτρηση την 1η Ιανουαρίου 2016. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, ο πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί κατά 0,68%, ή αλλιώς περίπου 80.000 άνθρωποι λιγότεροι σε σχέση με την 1η Ιανουαρίου 2015. Πιο αναλυτικά, ο αριθμός των μόνιμων κατοίκων ανήλθε σε 10.783.748 άτομα, εκ των οποίων 5.224.210 άνδρες και 5.559.538 γυναίκες. Την 1η Ιανουαρίου του 2015, ο πληθυσμός ανερχόταν σε 10.858.018 άτομα. 

Απίστευτη επίθεση Μόσχας σε κυβέρνηση Ομπάμα: Κακόβουλοι, κοντόφθαλμοι, αποτυχημένοι

Ιδιαίτερα απαξιωτικές εκφράσεις χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ αντιδρώντας στην απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες. 

“Οι άνθρωποι που παρέμειναν στον Λευκό Οίκο επι οκτώ χρόνια δεν είναι κυβέρνηση, είναι μια ομάδα αποτυχημένων στην εξωτερική πολιτική, κακόβουλων και κοντόφθαλμων … Σήμερα ο Ομπάμα το παραδέχτηκε αυτό επίσημα. 

Η κραυγή της Μακεδονίας

«GREXIT ΤΩΡΑ!! Δεν είχαμε, δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε ποτέ Ενωμένη Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι μία αυτοκρατορία που έχει υποδουλώσει την Ελλάδα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των άλλων κρατών. Απλά στα σημερινά χρόνια η υποδούλωση έχει αλλάξει μορφή. Γότθοι, Οστρογότθοι, Βησιγότθοι, Ούννοι, Φράγκοι – αυτοί είναι λαοί της βόρειας Ευρώπης.

Πριν από πολλά χρόνια, με προβιές για ένδυση και με ρόπαλα στα χέρια, έκαναν επιδρομές στην νότια Ευρώπη και κυρίως στον Ελληνικό χώρο. Κατέστρεφαν και άρπαζαν ότι καλό υπήρχε. Αργότερα έβαλαν ένα σταυρό στο στήθος και έκαναν επιδρομές με πρόσχημα να απελευθερώσουν τους άγιους τόπους, Στην ουσία βέβαια έκαναν αυτό που ήξεραν καλύτερα – δηλαδή να κλέβουν, να σκοτώνουν και να καταστρέφουν.