MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

Η Ευρώπη θα διαλυθεί και μάλιστα με πόλεμο… 

Ο αποπληθωρισμός θα οδηγήσει σε βίαιες εξεγέρσεις… 

Η ευρωζώνη οδηγείται σε διάλυση καθώς έχει γονατίσει ο αποπληθωρισμός σοβαρές οικονομίες όπως της Γαλλιας και της Ιταλίας, ενώ για την Ελλάδα η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα είναι εκτός από θέμα επιβίωσης και θέμα Εθνικής ανεξαρτησίας. 


Ακόμη ο κ. Καζάκης προέβλεψε πως είναι πολύ πιθανό η διάλυση της ενωμένης Ευρώπης και της ευρωζώνης να γίνει τα προσεχή χρόνια με τοπικούς πολέμους και η ήπειρος που γνώρισε τους δύο πιο φονικούς παγκόσμιους πολέμους τον προηγούμενο αιώνα να μην αποφύγει έναν τρίτο. Αυτό οφείλεται στη μυωπική ηγεμονική στάση της Γερμανίας, η οποία ναι μεν επωφελείται στην παρούσα φάση από την κρίση στην ευρωζώνη, αλλά τελικά αυτό θα την οδηγήσει σε ακόμη περεταίρω συρρίκνωση, όταν πιστωθεί από τους λαούς της Ευρώπης τη βίαιη οργή και την αγανάκτηση τους για την αδιέξοδη οικονομική ηγεμονία που επέβαλε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου