MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ....

Ο μισός περίπου ελληνικός λαός, διαπιστωμένα θέλει επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και φυσικά έξοδο από τα μνημόνια. Όμως δεν βρίσκει αξιόπιστη διάδοχη πολιτική κατάσταση για να εκφραστεί.

Αυτό έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό από τους φερέλπιδες σωτήρες του τόπου και έτσι φτάσαμε στο σημείο, όλοι να θέλουν να ηγηθούν αυτής της διάδοχης κατάστασης. Αποτέλεσμα; Να δημιουργείται ένας ασύλληπτος κατακερματισμός των λαϊκών δυνάμεων και ακύρωση κάθε προσπάθειας.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη ζήτηση για αξιόπιστο κόμμα εθνικού νομίσματος, αλλά η προσφορά είναι στην ουσία ανύπαρκτη. Έτσι το καθεστώς, έχει όλο το χρόνο να καταστρώσει τα σχέδιά του και να φτιάξει άνετα τη δική του σχετική κομματική πρόταση, όταν διαπιστώσει ότι ήρθε ο καιρός για νέες αρπαχτές και με.... την άδεια του λαού.

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου