MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Ο Στρατηγικός σχεδιασμός των διεθνών τραπεζιτών για την Ελλάδα σε πλήρη εξέλιξη και σε απόλυτα νούμερα που σήμερα δια του σχετικού δελτίου τύπου που εξέδωσε η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει τους πάντες και όλους αυτούς που περιμένουν να έρθει η ανάπτυξη στην χώρα..Κυβέρνηση διεθνείς οίκοι και οι περιβόητοι θεσμοί διαψεύστηκαν πλήρως και μας επιβεβαιώνουν σε απόλυτα νούμερα για τις προβλέψεις που έχουμε κάνει πως η χώρα για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκεται σε ύφεση και το ΑΕΠ σε σχέση με το 2016 θα είναι μειωμένο κατά 9 δις..ήτοι περί των 166 δις ευρώ..

Ο στόχος των διεθνών τραπεζιτών για την Ελλάδα είναι να κατεβάσουν το Ελληνικό ΑΕΠ μέχρι το 2019 στα 143 δις ευρώ και αυτό θα πράξουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο θα υφαρπάζουν δια της φορολογίας Ελληνικό χρήμα το οποίο θα ανέρχεται τον χρόνο περί του 5,5% του ΑΕΠ μια και ξέρουν πολύ καλά το τι ακριβώς κάνουν και σε απόλυτα νούμερα.

Η αναστολή δημιουργίας χρήματος εκ μέρους των κεντρικών τραπεζών παραβιάζοντας κάθε έννοια λειτουργίας τους είναι η βασική αιτία που σήμερα η χώρα βρίσκεται στον 7ο χρόνο ύφεσης γιατί πολύ απλά ανάπτυξη δίχως χρήμα δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη κύριοι..Γιατί ένας κεντρικός τραπεζίτης αποφάσισε για εμάς χωρίς εμάς που του παραδώσαμε το εκδοτικό προνόμιο δίχως κανένα έλεγχο και σήμερα οδηγεί την χώρα με απόλυτα νούμερα στην υφαρπαγή και στην καταστροφή της





Πηγή : bankstersae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου