MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Μητσοτάκης μακρύ χέρι του Ερντογαν, της ΜΙΤ και των Τούρκων Ναρκεμπόρων.

Πως οι Τουρκικές Μυστικές υπηρεσίες «έδεσαν» την Οικογένεια Μητσοτάκη μέσω Χριστοφοράκου. 

Tα περιβόητα ημερολόγια του Μιχάλη Χριστοφοράκου από το 1997 μέχρι και την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2007 βρίσκονται πλέον στη διαβόητη δικογραφία. Τα τηρούσαν οι γραμματείς του (με εξέχοντα ρόλο -εξ απορρήτων- η βοηθός Αικατερίνη Τσακάλου) που έγραφαν τα πάντα. 


Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. 

Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ’ εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που είναι πια ελεύθερος και με ισχυρό όπλο του το δεδικασμένο. 

Τα περιβόητα ημερολόγια του Μιχάλη Χριστοφοράκου από το 1997 μέχρι και την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2007 βρίσκονται πλέον στη διαβόητη δικογραφία. Τα τηρούσαν οι γραμματείς του (με εξέχοντα ρόλο -εξ απορρήτων- η βοηθός Αικατερίνη Τσακάλου) που έγραφαν τα πάντα. Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ’ εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που είναι πια ελεύθερος και με ισχυρό όπλο του το δεδικασμένο. 

Τι σχέση έχει όμως αυτό με την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία της ΜΙΤ; 

Εδώ είναι όλο του ζουμί. Μπορεί οι Ελληνικές Αρχές να άφησαν τον Χριστοφοράκο να φύγει ελεύθερος και μάλιστα χωρίς να έχει ποινή ο/η εισαγγελέας που υποτίθεται ότι τον πρόσεχε, αλλά δεν είναι σε πολλούς γνωστό ότι η σύζυγος του Χριστοφοράκου ήταν η Nükhet Demiren-Χριστοφοράκου, της γνωστή δυναστείας των Demiren στην Τουρκία. Ο πατέρας της Nükhet Demiren και πεθερός του Χριστοφοράκου είναι γνωστός ως ο “κύριος 2%” της Ζημενς. 

Οπως καταλαβαίνετε, κάθε δοσοληψία που είχε ο Χριστοφοράκος με την Αγία Οικογένεια, κάθε τηλεφώνημα που ηχογραφούσαν, κάθε γραφείο που εξόπλισαν με τηλεφωνικό κέντρο, που ίσως να ήταν και παγιδευμένο, κατέληγε στα υπόγεια της ΜΙΤ. 

Δεν είναι τυχαίο ότι η μομφή για τα υπουργικά καθήκοντα με τον Πάνο Καμμένο ξεκίνησε πολύ πριν από το Noor 1, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησαν ότι ο Πάνος Καμμένος, με όλα τα στραβά του και τον αυθόρμητο χαρακτήρα του, δεν είναι πειθήνιος κι ελεγχόμενος. 

Χαρακτηριστικό περιστατικό ήταν όταν σε απάντηση των Τουρκικών αμφισβητήσεων, ο Καμμένος κάλεσε όλα τα κόμματα να επισκεφθούν το Καστελόριζο ως επίδειξη εθνική κυριαρχίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επικοινωνία με τον υπουργό είχε συμφωνήσει να δώσει παρόν, αυτονόητα και η ΝΔ. Κάτι «μεσολάβησε» τις βραδυνές ώρες και τελικά ο Μητσοτάκης άλλαξε άποψη κι έδωσε εντολή να μην πάει στέλεχος της ΝΔ, στο Ελληνικό έδαφος του Καστελόριζου. 

Ενα μήνα μετά στις 2 Φεβρουαρίου 2017 το πρωϊ διά του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Τσαβούσογλου η Τουρκία προχώρησε σε νέα πρόκληση που στοχοποίησε τον Ελληνα Υπουργό Αμυνας για την ρίψη στεφάνου στα Ιμια καταγγέλοντας τον Καμμένο για…πρόκληση κατά της Τουρκίας! «Ο Αλλάχ να μας φυλάξει, αν γίνει κάποιο ατύχημα, η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη» είχε πει ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας 

Στις 4 Φεβρουαρίου 2017 το πρωϊ είχαμε νέα φραστική επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που εξαπέλυσε με γραπτή του ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, εκφράζοντας «τη δυσαρέσκειά του για τη γλώσσα και το ύφος» του Πάνου Καμμένου να προκαλεί την Τουρκία! 

Τι αντίδραση θα περιμένατε απο όλα τα Ελληνικά κόμματα; 

Κι όμως μερικές ώρες μετά, το πιστόλι του Μητσοτάκη, ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ και αντιπρόεδρος Αδωνις Μητσοτάκης, βγηκε στην ΕΡΤ και πήρε το μέρος της Τουρκικής Εξωτερικής πολιτικής καλώντας τον Πάνο Καμμένο να «σταματήσει να προκαλεί την Τουρκία»! (βίντεο εδω


Κι αμέσως μετά, στις ίδιες θέσεις του ο Αδωνις Γεωργιάδης, βρήκε σύμμαχο τον Τούρκο Υπουργό Αμυνας που επανέλαβε τις απόψεις του αντιπροέδρου της Νεας Δημοκρατίας! 

O Φικρί Ισίκ, μιλώντας σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος Κόμματος στο Κοτζάελι (05 Φεβρουαρίου 2017) αναφέρθηκε στον ΥΕΘΑ, λέγοντας πως όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως η φιλία της Άγκυρας είναι πολύτιμη και συνέχισε: 

«Επίσης όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι και η εχθρότητα προς την Τουρκία από όπου και αν προέρχεται είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με λύπη τις άκρως αβάσιμες και ανεύθυνες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας. Οι δηλώσεις, ο λόγος και οι ενέργειές του, είναι ανεύθυνες και προκλητικές. Και τον καταδικάζω για τον λόγο αυτό». 

Οπως μαθαίνουμε σήμερα, την περίοδο του Φεβρουαρίου 2017 που χτυπούσαν συντονισμένα η Νεα Δημοκρατία και η Τουρκία τον Πάνο Κάμμενο, ήταν η περίοδος των επίμαχων τηλεφωνημάτων του Υπουργού με τον ισοβίτη, χάρη στις οποίες ο ισοβίτης αποκάλυψε τα εμβάσματα προς το πλοίο της Τουρκικής πρέζας!

Το αποκορύφωμα ήρθε, που ξεχείλισε το ποτήρι για τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίας, όταν το Τουρκικό πλοίο Act, μετά από σήμα της DIA (δίωξη ναρκωτικών των ΗΠΑ) για φορτίο με τουρκική πρέζα, αναχαιτίστηκε από τους ήρωες του λιμενικού και μάλιστα με προειδοποιητικές βολές για πρώτη φορά από Ελληνικά πλοία!

Οπως αποκαλύφθηκε το πλοίο ανήκε σε Τούρκο πολιτικό, του περιβάλλοντος του Ερντογάν!

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Μητσοτάκης μετά από αυτό;

Κατέθεσε αίτημα για εξεταστική κατά του Πάνου Καμμένου!

Ποτέ πριν στα χρονικά δεν ήταν τόσο προκλητικά φανερή η συνεργασία της Τουρκικής πολιτικής και των δυνάμεων της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος με συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, που κατά «σύμπτωση» δείχνουν Τουρκικές σειρές και τουρκικά παιχνίδια!

Ποτέ πριν στα χρονικά δεν είχε βγεί αντιπρόεδρος κόμματος να δηλώνει ότι θέλει να πουλήσει Ελληνικά νησιά στην Τουρκία και να μην κουνιέται φύλλο! (βίντεο εδώ)


Αναμένουμε επιθέσεις από την Τουρκική ΜΙΤ μετά τις αποκαλύψεις, όπως τότε που είχαμε αποκαλύψει τις εμπλοκές του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη. Προσπάθησαν κι άλλοι να κάνουν το HellasForce να σιωπήσει, αλλά από Τουρκάκια εμείς δεν μασάμε

Πηγή : https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου