MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Στην χώρα που μια τραπεζική μαφία σπάει πλάκα με τους πάντες και η πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού γίνεται σε καθημερινή βάση κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκαλύψουμε και να αποτυπώσουμε πλήρως την πραγματική και μοναδική αλήθεια που κάποιοι ξέρουν να κρύβουν καλά.

Είναι απίστευτο το γεγονός πως σε αυτή την χώρα γίνεται μια τόσο καλή και ενορχηστρωμένη προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων σε όλα τα επίπεδα, είναι απίστευτο το γεγονός πως σε καθημερινή βάση οι πάντες κρύβουν τις αλήθειες από τον Ελληνικό λαό..Είναι απίστευτο το γεγονός πως τραπεζίτες,πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και χαρτζιλικωμένοι καθηγηταράδες σε πλήρη συγχορδία παίζουν το πιο βρώμικο παιχνίδι έναντι του Ελληνικού λαού. 

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια προσπάθεια παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού όπου προσπαθούν να συγκαλύψουν το βρώμικο παιχνίδι των τραπεζιτών σε αγαστή συνεργασία με τους πουλημένους πολιτικούς..Το παραμύθι ξεκίνησε δυο μήνες πριν όπου ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός οικονομικών ζητούσανε από τον κεντρικό τραπεζίτη να εντάξει την χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.. Για αυτούς που δεν είναι γνώστες αυτού του μηχανισμού και προκειμένου να το καταλάβουν πως λειτουργεί θα πούμε τούτο, ο κεντρικός τραπεζίτης με μη εμπορικό χρήμα βγαίνει στις αγορές και ψωνίζει ότι γουστάρει από όποιον γουστάρει όποτε γουστάρει δίχως κανέναν έλεγχο και αυτό γίνεται με το πρόσχημα πως θα μειωθούν τα επιτόκια δανεισμού των εκδοτών κρατικών ομολόγων. 

Οταν όμως αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού χρέους βρίσκεται στα χέρια των περιβόητων θεσμών ποια ομόλογα εν τέλει θα αγοράσει ο κεντρικός τραπεζίτης και πως θα μειώσει τα επιτόκια δανεισμού της χώρας; 

Το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε προχθές η ΕΛΣΤΑΤ αποτυπώνει πλήρως το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης εις βάρος της χώρας..Οπως βλέπεται λοιπόν τα ομόλογα τα οποία βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών και τα οποία μπορεί να αγοράσει ο Ντράγκι από την δευτερογενή αγορά ανέρχονται στο ποσό των 46 δις ευρώ και τα υπόλοιπα 247 δις είναι στα χέρια του esm της ΕΚΤ και του ΔΝΤ άρα μη εμπορεύσιμα.. και αναρωτιόμαστε εμείς ποια ομόλογα θα βγει και θα αγοράσει ο κεντρικός τραπεζίτης έτσι ώστε να μειωθούν τα επιτόκια δανεισμού της χώρας;; 

Ο ισολογισμός της ΤτΕ προ ολίγων ημερών είναι αποκαλυπτικός του μεγέθους της πολιτικής και τραπεζικής απάτης μια και όπως βλέπεται από τα 46 δις ομολόγων που είναι σε κυκλοφορία τα 32 δις τα κατέχουν ασφαλιστικά ταμεία και όλα τα ΝΠΔΔ πλην των τραπεζών..ήτοι σημαίνει πως 14 δις ομόλογα τα κατέχουν τράπεζες και επενδυτικά funds και τα οποία μπορούν να αγοραστούν από την κεντρική τράπεζα μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης…

Το ακόμη πιο απίστευτο και εξωφρενικό όμως της όλης ιστορίας είναι να δούμε πόσα ομόλογα αλλάξανε χέρια από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα και τα οποία καθορίσανε τα επιτόκια δανεισμού της χώρας..Τα στοιχεία που ανακοινώνει η ΤτΕ δια της ΗΔΑΤ είναι αποκαλυπτικά του μεγέθους του πολιτικού και τραπεζικού κουκλοθεάτρου που μας παίζουν μια και το σύνολο των ομολόγων φτάνουν στο ποσό των 232 εκατομμυρίων ευρώ. Ενα μέγεθος αστείο εάν υπολογίσει κάποιος το μέγεθος του συνολικού δημοσίου χρέους και ως ποσοστό ανέρχεται στο 0,1%.

Ας δουν κάποιοι επιτέλους σε αυτή την χώρα τι ανακοινώνει η τράπεζα της Ελλάδος σε ημερήσια βάση για το σύνολο των ομολόγων που αλλάζουν χέρια..τα ποσά είναι αστεία και μόνο οργή μπορεί να μας προκαλέσει για το μέγεθος της απάτης που παίζουν οι πάντες εις βάρος της χώρας. 

Για ποια έξοδο στις αγορές μιλάνε οι πολιτικοί απατεώνες; για ποιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και ποια επιτόκια δανεισμού;;;

δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα που αποτυπώνουν πλήρως το μέγεθος του σκανδάλου . 

Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
Πηγή :  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου