MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.. 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΕΤ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, με τους Προέδρους και τους Διευθύνοντες Συμβούλους των τραπεζών μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η πορεία της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πως θα επιστρέψουν οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό, πως προχωρούν τα σχέδια αναδιάρθρωσης των τραπεζών, καθώς και το ζήτημα της ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων. 

Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε, επίσης, το θέμα της ενίσχυσης της ρευστότητας της αγοράς μέσω της χορήγησης νέων δανείων σε επιχειρήσεις, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη τόνωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πατρίδας μας. 

Τέλος, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της μείωσης των φορολογικών συντελεστών. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου