MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

O Obama απέτυχε - Το 94% των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ ήταν μερικής απασχόλησης, η φτώχεια αυξήθηκε 96%

Η φτώχεια αυξήθηκε κατά 96% στην αμερικανική επαρχία κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Obama. 

Το θαύμα στην απασχόληση στις ΗΠΑ ήταν μια μυθοπλασία. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος B. Obama πρόβαλε ως βασικό επιχείρημα ότι επί θητείας του η ανεργία έφθασε στο ναδίρ και η απασχόληση εκτινάχθηκε. 

Όμως όλα αυτά είναι η μισή αλήθεια. 

Θα ξυπνήσουν οι ιθαγενείς το 2017;

Με κριτήριο τις παρανομίες των δανειστών, μία από τις λύσεις για την Ελλάδα είναι η καταγγελία των Θεσμών, συμπεριλαμβανομένων των μνημονίων, στο ευρωπαϊκό δικαστήριο – όπου θα μπορούσε να ζητηθεί αποζημίωση ανάλογη των ζημιών που έχουμε υποστεί, ύψους άνω του 1 τρις €.

«Εισέρχεται στην τελική ευθεία η μεταβίβαση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, με τη μέθοδο που έχουμε ήδη αναλύσει (άρθρο) – από μία αριστερή κυβέρνηση, αφού προηγουμένως εξοντώθηκαν μεθοδικά όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα, έτσι ώστε οι Πολίτες να μην έχουν καμία άλλη επιλογή και καμία ελπίδα (η επανάληψη του παρελθόντος δεν είναι ασφαλώς επιλογή).