MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

KKE FINANCE..ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1988 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Τι κρύβει ο πόλεμος εναντίον των μετρητών…

Κυβέρνηση και δανειστές στην Ελλάδα ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο ποιος θα διαλύσει περισσότερο την οικονομία, θα εξαθλιώσει και θα υποδουλώσει τους πολίτες. 

Κατ’ αρχήν η ανοχή από τους Ευρωπαίους δανειστές μιας φορομπηχτικής δημοσιονομικής προσαρμογής από μια κυβέρνηση της «παλαβής» αριστεράς για μικροπολιτικές σκοπιμότητες ώστε να μεταθέσουν τη λύση του ελληνικού προβλήματος μετά τις γαλλογερμανικές εκλογές, είναι ηθικά απαράδεκτη. Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει με αυτό το επίπεδο φόρων και εισφορών. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα εξόδου από την κρίση με αυτό το κράτος και αυτό το ασφαλιστικό με 3 εκατ. συνταξιούχους και 2,5 εκατ. εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. 

Οι γεωπολιτικοί χάρτες του 2017

Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος Trump εξελέγη με την πρόθεση να κηρύξει τον πόλεμο στο καταστημένο της χώρας του – έχοντας απέναντι του το 50% των Αμερικανών, ιδιαίτερα των ισχυρών της πολιτικής, των ΜΜΕ και της Wall Street. Απέναντι του είναι επίσης το σύνολο των δυτικών ελίτ, μεταξύ των οποίων η Γερμανία και η Κομισιόν, εκτός του Καναδά, του Μεξικού κοκ. – οπότε εύλογα λέγεται ότι, θα ήταν πιο εύκολο να είχε κηρύξει τον πόλεμο στην Κίνα και στη Ρωσία.

Η αντίσταση στην ευρω-κατοχή

(Με αφορμή μια αποκαλυπτική δημοσκόπηση) 

Του Νίκου Ιγγλέση 

Το 2002 η Ελλάδα παρέδωσε τη νομισματική κυριαρχία της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και μετέτρεψε το 75% του τότε Δημόσιου Χρέους της, από δραχμές που ήταν, σε ευρώ. Έτσι το σύνολο του χρέους έγινε χρέος σε συνάλλαγμα, αφού η χώρα μας δεν έχει το δικαίωμα να εκδίδει ευρώ. Από τότε οι τόκοι και τα χρεολύσια του Δημόσιου Χρέους πληρώνονται υποχρεωτικά από νέα δάνεια που δεν αποπληρώνουν, αλλά ανακυκλώνουν αενάως το χρέος. 

167 δισ. έχουν κοστίσει μέχρι τώρα τα Μνημόνια στους Έλληνες!

Κάθε ενήλικας Έλληνας έχασε στα 7 χρόνια των μνημονίων, κατά μέσο όρο, περιουσία 20.000 ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο κάθε ενήλικας ευρωπαίος αύξανε την περιουσία του κατά 20.000 ευρώ! Ο πλούτος δεν χάνεται απλά αλλάζει χέρια.

Όταν μπαίναμε στα μνημόνια το μέσο χρέος ανά ενήλικα Έλληνα ήταν 16.793 και παρότι ήδη χάσαμε 20.000 ευρώ ο καθένας (που σημαίνει ότι το χρέος θα έπρεπε να μηδενιστεί) εντούτοις το χρέος είναι ακόμα εκεί και συνεχίζει να μεγαλώνει.