MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

EKTAKTO: Δικαστικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ εναντίον Ν.Τραμπ! Ανελέητος πόλεμος στο εσωτερικό των ΗΠΑ αποσταθεροποιεί τη χώρα!

Δικαστικό πραξικόπημα εναντίον του ΝΤραμπ με σκοπό την καθαίρεση του βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ. 

Χτες όπως ας ενημερώσαμε πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ επί διακυβέρνησης Ομπάμα, η Ρόζα Μπρουκς προτείνει δημοσίως στρατιωτική εξέγερση (!) κατά του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως μπορεί να είναι η μοναδική επιλογή για να εκδιωχθεί ένας από τους πλέον διχαστικούς προέδρους στην αμερικανική ιστορία. 

Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου με τίτλο O N.Τραμπ έχει πληροφορίες για πραξικόπημα και ζητά την βοήθεια της Εκκλησίας – Οι χριστιανικές πεποιθήσεις γίνονται νόμοι του κράτους!

Η ΛΙΣΤΑ! ΑΥΤΟΙ είναι οι 40 «μεγαλοΠΑΣΟΚοι» που έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ…

Tα 40 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήραν το πολιτικό τους κεφάλαιο αλλά αφήσαν τα χρέη 

«Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον 40 στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα κατονόμασε χθες στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το «παλιό» ΠΑΣΟΚ μετακόμισε σύσσωμο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους βρίσκονται πρόσωπα όπως ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο Νίκος Τόσκας, η Νίνα Κασιμάτη, ο Γιώργος Δέδες κλπ.

Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει Grexit και παράλληλο σύστημα πληρωμών που είχε σχεδιάσει ο ίδιος από το 2014

Στο παράλληλο σύστημα πληρωμών με τη χρήση της υποδομής του Taxisnet αλλά και το Grexit επανέρχεται o πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο κείμενό του κατηγορεί, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τους χειρισμούς του «Καταπόντισε τους Ποδέμος, έκανε ανοίγματα στην καταρρέουσα (ηθικά και πολιτικά) σοσιαλδημοκρατία, απογοήτευσε όλους τους προοδευτικούς Ευρωπαίους» και αναρωτιέται αν θα επαναλάβει ό,τι έκανε το 2015 και θα υπογράψει «ό,τι παλιόχαρτο του φέρει ο κ. Χουλιαράκης συγγεγραμμένο από τον κ. Βίζερ και τον κ. Κοστέλο». 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ;

Δεν σας κάνει εντύπωση που ενώ ο μισός περίπου (ίσως και παραπάνω) λαός θέλει επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αντίθετα όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ μιλούν και γράφουν με πάθος υπέρ του ευρώ, καταστροφολογώντας και τρομοκρατώντας σε ότι αφορά το εθνικό νόμισμα; 

Είτε οι δημοσιογράφοι δεν θέλουν το καλό του λαού, είτε ο μισός σχεδόν λαός είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει το «καλό» του που του λένε οι δημοσιογράφοι. 

50-50 oι πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία – Οι ΗΠΑ δείχνουν νικήτρια την Ελλάδα σε περίπτωση σύγκρουσης – Ο Τούρκος ΥΠΑΜ επιθεωρεί την 54η ΜΚ ΤΑΞ στην Αδριανούπολη – Σήκωσε Erieye EMB-145 η ΠΑ

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, πραγματοποιεί περιοδεία και επισκέπτεται την Αδριανούπολη η οποία αποτελεί την έδρα της διοίκησης της 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας όπου και έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με τους στρατιώτες. 

Οι Τούρκοι έχουν κλιμακώσει λεκτικά από το πρωί με συνεχόμενες δηλώσεις τους όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το pentapostagma.gr ενώ μια «θεωρία» φαίνεται να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες στην Ουάσινγκτον. Αυτή αναφέρει πως οι ΗΠΑ δεν είναι πρόθυμες να παρέμβουν σε περίπτωση σύρραξης. Θεωρούν μάλιστα ότι η Ελλάδα έχει χρυσή ευκαιρία να επικρατήσει. Έτσι η Αθήνα θα ανατρέψει πιο εύκολα τον ταπεινωμένο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Γ.Κοντογιώργης : Η Ελλάδα έχει μπει σε καθεστώς Ιμίων

Η Ελλάδα οικονομικά, κοινωνικά αλλά και γεωπολιτικά είναι σε καθεστώς Ιμίων , είπε στον 9,84 ο πολιτικός επιστήμονας Γιώργος Κοντογιώργης. 

Όπως εκτίμησε η αξιολόγηση έχει συμφωνηθεί, απλά γίνεται ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να εμφανιστεί η γνωστή εικόνα των αντιστάσεων.

Αλήθειες από πρ. στέλεχος του ΔΝΤ: Καταστρέψατε την Ελλάδα, διαγράψτε το χρέος και φύγετε!

Του Ashoka Mody*

Η εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή: ξανά και ξανά, η αποτυχία του να αντιμετωπίσει κρίσιμα ζητήματα έχει φέρει πόνο στους Έλληνες. Όταν τα μέλη του δ.σ. του Ταμείου συνεδριάσουν την Δευτέρα, θα πρέπει να συμφωνήσουν να διαγράψουν τα χρέη της χώρας και να αποχωρήσουν.