MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Reuters: Η ανεργία γονατίζει την Ελλάδα, σε συνθήκες φτώχειας πολλά παιδιά

Τραγικά στοιχεία για την ανεργία και τον αντίκτυπο της φτώχειας στα παιδιά παρουσιάζει το Reuters. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το 1/4 του εργατικού δυναμικού της Ελλάδος είναι άνεργο και το 1/4 των παιδιών αυτού του αδρανούς εργατικού δυναμικού ζουν σε συνθήκες φτώχειας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Reuters, βασισμένο στα πιο πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ». 

Πλεόνασμα με... στάση πληρωμών του Δημοσίου.

Η υπέρβαση των στόχων στα φορολογικά έσοδα καθώς και η στάση πληρωμών που έχει προχωρήσει το Δημόσιο έναντι των ιδιωτών, έχει δώσει θετικά αποτελέσματα στον τομέα του πλεονάσματος. 

Παράλληλα, ο... Στουρνάρας φαίνεται να στήριξε τα έσοδα και γενικότερα την επίτευξη στόχων. Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, 'το Φεβρουάριο εισπράχθηκε το ποσό του μερίσματος από την Τράπεζα της Ελλάδος, ποσού 734 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 334 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο'.

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης...

- By John.k

Διαβάζοντας το βιβλίο της Γεωγραφίας της Β' Γυμνασίου στην σελίδα 105 βλέπουμε ωραία πράγματα ...

Μας αναλύει τι συμβαίνει με τα μαγαζιά που κλείνουν , με τους 450.000 νέους που φύγανε στις Βόρειες χώρες, γιατί οι νέοι στην Ελλάδα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας και αρκετά άλλα... 

Η προπαγάνδα λοιπόν που κάνει το κράτος στην νεολαία μας λεει τα εξής: