MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πέθανε ο κοσμοεξουσιαστής δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ρόκφελερ

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 101 ΕΤΩΝ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

της Μαρίνας Νικολάκη 

Απεβίωσε πλήρης ημερών σήμερα ο αρχηγός μίας εκ των μεγαλυτέρων οικονομικών δυναστειών στον κόσμο, κοσμοκράτορας- μεγαλοτραπεζίτης, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκρατορίας και εμπνευστής του μεγάλου επιχειρηματικού πλάνου που κατέκτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο.

Η τρομοκρατία της ΕΕ με το επτασφράγιστο μυστικό

Τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία θα βιώναμε συνθήκες αποκάλυψης εάν μας ανάγκαζαν να βγούμε από το ευρώ, είναι αφενός μεν ευφάνταστα, αφετέρου υπερβολικά για μία πάμπλουτη χώρα, με εξαιρετικά ικανούς και δραστήριους Πολίτες, όπως είναι η Ελλάδα – ηχητικό

Άρθρο

Ο επίτροπος οικονομικών της ΕΕ δήλωσε πως υπάρχει σχέδιο για την περίπτωση της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αλλά είναι κλειδωμένο στα συρτάρια του προέδρου της Κομισιόν, παραμένοντας ένα επτασφράγιστο μυστικό – επειδή, εάν δημοσιοποιηθεί, θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της Ελλάδας, ενώ θα προκαλέσει τριγμούς στην Ευρωζώνη.

Η έρευνα που αποκαλύπτει την καταστροφή: Χάθηκαν 66 δις ευρώ ΑΕΠ - 40 δις κάτω η κατανάλωση

Κάθε σύγκριση στο εμπόριο και συρρίκνωση, κάθε αριθμητική μεταβολή στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα χαρακτηρίζεται από αρνητικό πρόσημο, επισημαίνει η ΕΣΕΕ σε αποκαλυπτική έρευνά της.

Όλα τα αρνητικά στοιχεία της αγοράς είναι δυστυχώς αποτέλεσμα της αναβλητικότητας, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για το μέλλον της πραγματικής οικονομίας.

Η δίκη του Κολοκοτρώνη - Όλη η ιστορική απολογία

Σαν σήμερα το 1834, δικάστηκαν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Δημήτρης Πλαπούτας …ως συνωμότες και η κατηγορία που αντιμετώπιζαν ήταν αυτή της εσχάτης προδοσίας!

Η πραγματική αιτία ήταν ότι οι Άγγλοι ήθελαν να “αποδομήσουν” τον Γέρο του Μοριά που που θεωρούνταν “ρωσόφιλος”. Βρήκαν εύκολα εγχώριους “υπερπατριώτες” και τον έστειλαν κατηγορούμενο, μαζί με τον Πλαπούτα!

Η απολογία του Κολοκοτρώνη όπως καταγράφεται από το ΓΕΣ και από το βιβλίο του ταξίαρχου Γεωργίου Καραμπατσόλη «Η δίκη των στρατηγών Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και Δημητρίου Πλαπούτα».

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Tv Επιλογές

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Tv Επιλογές, 

19/3/2017  


Με θέμα : Ορυκτός Πλούτος, Θαλάσσια οικόπεδα