MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα νότια της Κρήτης μεγαλύτερα από αυτά στην ΑΟΖ του Ισραήλ και Αιγύπτου

Γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα εντόπισαν σεισμικές έρευνες αμερικανικής γεωφυσικής εταιρείας σε συνεργασία με ελληνική, σε περιοχή νότια της Κρήτης. Τα ευρήματα αυτά ανοίγουν νέες προοπτικές τόσο στο ενεργειακό κομμάτι όσο και στο στρατηγικό. Αυτό το γεγονός αποτελεί την αρχή σημαντικών ενεργειακών ελληνικών ανακαλύψεων καθώς ο ελληνικός θαλάσσιος χώρος κρύβει κοιτάσματα – μαμούθ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News».

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Φίλοι μου, η πιο κάτω περιγραφή του συστήματος, η αξία της πολιτικής και η σχέση οικονομικής εξουσίας και πολιτικής εξουσίας, που κάνει ο Paul Mason, μόνο μέσα σε λίγες γραμμές, με γοήτευσε. Συνεχώς γράφω χρόνια για το θέμα αυτό, αλλά αυτές οι λίγες γραμμές είναι ένα απίστευτο απόσταγμα, ένα ευαγγέλιο για όσους θέλουν να γνωρίζουν. 

«Πνίγονται» στα χρέη νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Οι 8 στους 10 δεν πληρώνουν!

Αμέλια Αναστασάκη 
Newsbomb.gr 

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ «ΣΗΚΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ- ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 

«Γονατίζουν» τους φορολογούμενους, οι νέες και μάλιστα διαρκώς αυξανόμενες οικονομικές υποχρεώσεις προς Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΚΟ, Δημοτικούς Οργανισμούς και τράπεζες. Τα παλαιά χρέη παραμένουν, ενώ τα νέα «φουσκώνουν» τον ήδη μεγάλο λογαριασμό! 

Γαλλία: Απαγορεύθηκε η διακίνηση πληροφοριών που αποδεικνύουν ότι ο Ε.Μακρόν είναι διεφθαρμένος!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΓΙΑ ΠΟΣΟ; 

του Πέτρου Αναστασίου 

Συσκότιση και απαγόρευση διακίνησης της πληροφορίας ότι ο Γάλλος τραπεζίτης και φαβορί για την προεδρία στην Γαλλία Ε.Μακρόν διακινεί «μαύρο χρήμα» από μη δηλωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς στις Μπαχάμες, επέβαλε η Κεντρική Επιτροπή ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας (CNCCEP) στην Γαλλία.