MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ποιοι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ βουλευτές ψήφισαν τα τρία μνημόνια; (και όχι μόνο!)

ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 110 ΔΙΣ..ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 2010 

Σύμφωνα με την οικονομική θεωρία και αυτήν που διδάσκουν οι καθηγηταράδες των οικονομικών πανεπιστημίων το δημόσιο χρέος δημιουργείται από τον δανεισμό ενός κράτους προκειμένου να ισοσκελίσει το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού..Δηλαδή εάν ένα κράτος έχει δαπάνες 10 και έσοδα 8 προκειμένου να καλύψει αυτή την διαφορά βγαίνει στις αγορές και δανείζεται αυτά τα 2.. 

Στην Ελλάδα των εγκληματικών πολιτικών η διαχρονική πορεία και ο σχεδιασμός εκτέλεσης ενός λαού παραβιάζει ακόμη και θεμελιώδεις αρχές οικονομικής διαχείρισης και δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να πει αλήθειες στον Ελληνικό λαό.. 

Αυτή τη φορά δεν κυνηγούν αριθμούς... Δολοφονούν ανθρώπους

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό το έκτρωμα που κατατίθεται για ψήφιση σε μια Βουλή που έχει απεμπολήσει οριστικά την εθνική της ταυτότητα, δεν είναι απλά ένα 4ο Μνημόνιο όπως πολλοί ισχυρίζονται. Και ο ξεπεσμός του δεν προσδιορίζεται απλά και μόνο στο γεγονός πως είναι το δεύτερο κατά σειρά Μνημόνιο που προσυπογράφουν οι σφετεριστές της «αριστερής» ταυτότητας και της εμπιστοσύνης των αφελών... 

Διάταξη ντροπής για τους τραπεζίτες… Προσβλητική για τους εισαγγελείς !!!

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ 

Διάταξη ντροπής για τους τραπεζίτες : Προσβλητική για τους εισαγγελείς η αναφορά του πολυνομοσχεδίου σε αυθαίρετες διώξεις !!! 

Αν είναι αυθαίρετες οι ποινικές διώξεις στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να προστατευθούν όλοι οι Πολίτες από την αυθαιρεσία των Εισαγγελέων και όχι μόνον οι τραπεζίτες !!! 

Ώρα μηδέν για το ευρώ

Ορισμένες χώρες της Ευρωζώνης ξεπέρασαν την κρίση του 2010 καλύτερα μεν από την Ελλάδα, αλλά πλήρωσαν ένα πανάκριβο τίμημα, όπως ήταν ο τριπλασιασμός του δημοσίου χρέους της Ισπανίας, ο τετραπλασιασμός της Ιρλανδίας ή η κατάρρευση της Φινλανδίας – οπότε ασφαλώς αναζητούν τρόπους διαφυγής.

«Η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας που φαίνεται πως επετεύχθη το 2016 θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη και γρηγορότερη, εάν απλά η χώρα βομβαρδιζόταν το 2010 – γεγονός που συμπεραίνεται εάν κρίνει κανείς την πτώση του ΑΕΠ της Γερμανίας κατά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με την αντίστοιχη της Ελλάδας«.

Η Δημοκρατία Μετατρέπεται σε Δικτατορία.

(Αναδημοσίευση Άρθρου του 2013)

Με ποιο τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχεται από τα εταιρικά συμφέροντα

Η Ε.Ε των Βρυξελλών παρουσιάζει τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο, ως ένα λαμπρό παράδειγμα της δημοκρατίας του 21ου αιώνα. Ωστόσο στην πραγματικότητα, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Στην αληθινή δημοκρατία όλη η εξουσία ανήκει στο λαό. Η αρχή του «διαχωρισμού των εξουσιών» ανάμεσα στα τρία επίπεδα διακυβέρνησης – Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική εξουσία – εισάγει ελέγχους και ισορροπίες, για την προστασία από τις καταχρήσεις. Αυτή η αρχή έχει γίνει παγκόσμια αποδεκτή, μετά από αγώνες της ανθρωπότητας, που κράτησαν χιλιάδες χρόνια.