MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το σενάριο της ονομαστικής διαγραφής χρέους

Η Ελλάδα είναι σήμερα η φθηνότερη χώρα στον πλανήτη, με πολύ καλές υποδομές, με σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και με εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές – οπότε το ελληνικό οικονομικό θαύμα θα συμβεί νομοτελειακά: το θέμα λοιπόν δεν είναι το εάν θα συμβεί, αλλά το ποιόν θα ωφελήσει.

«Η Ελλάδα πλήρωσε πολλαπλάσια τα λάθη της, πληρώνοντας επί πλέον τα τεράστια σφάλματα των πιστωτών της – οπότε τα μέτρα πρέπει να καταργηθούν, η Τρόικα να εκδιωχθεί αμέσως, καθώς επίσης να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους, με κάθε κόστος και με κάθε θυσία«.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Εκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος – «Αποστολέας» του τρομοδέματος η Ακαδημία Αθηνών -Τραυματίες ο πρώην πρωθυπουργός, ο οδηγός του και ένας συνοδός του

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Σύμφωνα με πληροφορίες , ο αποστολέας που αναγράφονταν στην επιστολή με τον εκρηκτικό μηχανισμό προς τον Λουκά Παπαδήμο, ήταν η Ακαδημία Αθηνών. Ένα ακόμα στοιχείο που «δείχνει» προς την κατεύθυνση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή δέματος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με αποστολέα των Άδωνι Γεωργιάδη. Υπενθυμίζουμε ότι είναι και πρόεδρος της Ακαδημίας ο Λουκάς Παπαδήμος.

Η αλήθεια είναι δύναμη

Εάν ο πρωθυπουργός είχε το θάρρος να ενημερώσει τους Έλληνες με ειλικρίνεια για τους εκβιασμούς που δέχεται, προτείνοντας τη λύση που θεωρεί σωστή και είναι σε θέση ο ίδιος να δρομολογήσει, η Ελλάδα θα άλλαζε σελίδα – ενώ η κυβέρνηση θα αύξανε αμέσως τη δύναμη της απέναντι στους πιστωτές.

«Στις 27 Νοεμβρίου του 2012, το Euro Group υποσχέθηκε στην Ελλάδα περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του δημοσίου χρέους της αποδεχόμενο την αποτυχία του PSI, μεταξύ των οποίων τη μείωση των επιτοκίων, καθώς επίσης την επιμήκυνση του χρόνου εξυπηρέτησης των δανείων της – τα οποία θα εφαρμόζονταν όταν η χώρα εμφάνιζε πρωτογενή πλεονάσματα και υπό την προϋπόθεση της πιστής τήρησης των όρων που εμπεριέχονταν στα μνημόνια.

ΚΑΖΑΚΗΣ : Υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ καταγγέλλει επίσημα τη συνωμοσία ΔΝΤ και Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας.

Η Υποεπιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Γερουσίας των ΗΠΑ προέβη σε ακρόαση την Πέμπτη 18 Μαΐου για να αξιολογήσει τα διδάγματα από το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας από το ΔΝΤ το 2010 και το 2012.

«Με την οικονομία της Ελλάδας ξανά επισήμως σε ύφεση και τις συζητήσεις που διεξάγονται για τρίτη διάσωση του ΔΝΤ, είναι σαφές από τη σημερινή ακρόαση ότι οι προσπάθειες του ΔΝΤ για διάσωση της Ελλάδας από την αφερεγγυότητα υπήρξαν ανεπιτυχείς και το Ταμείο πρέπει να μάθει από αυτές τις αποτυχίες,» δήλωσε ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Andy Barr. «Το ΔΝΤ πρέπει να επικεντρωθεί στην κύρια αποστολή του και να μην παρέχει πολιτική κάλυψη για τους πολιτικούς της Ευρωζώνης που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την κρίση του χρέους της Ελλάδας.»

Εκτός νομιμότητας τα Μνημόνια λόγω οικονομικών εγκλημάτων

Ποινικές ευθύνες για χειραγώγηση του νομίσματος και για το αδίκημα της τρομοκρατίας του χρήματος

Όλα τα δημόσια και ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, από 8-5-2010, έχουν ενεχυριαστεί, παράνομα, στην γερμανική τράπεζα KfW, ακόμη και αυτά που είναι σε άλλο νόμισμα, δηλαδή εκτός ευρώ ή βρίσκονται εκτός εθνικής επικράτειας! Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα, διεθνώς, από την ίδρυση του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος, μέχρι σήμερα, γιατί αφορά την ενεχειρίαση ενός ολόκληρου κράτους αλλά και ατομικά των πολιτών του, για ένα χρέος που θα μπορούσε να ρυθμιστεί με την υποθήκευση ενός τμήματος μόνο της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.