MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ! ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – Ο ΑΡΕΙΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

Μετά τους εκβιασμούς των τοκογλύφων δανειστών για το θέμα τριών ξένων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ 

Στην αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη 3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου την περίοδο 2013-2014, προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαρ. Βουρλιώτης. 

Στο σκαμνί ο Σημίτης για την υπόθεση C4I; – Εισαγγελική έρευνα για περί χρηματισμού του πρώην πρωθυπουργού

Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν βάση καταγγελίες πρώην κορυφαίου στελέχους Γαλλικής εταιρίας, το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι υπήρξε χρηματισμός ακόμα και πρώην πρωθυπουργού στην Ελλάδα για την σύμβαση για το C4I.

Αφορμή για την έρευνα και το σχηματισμό σχετικής δικογραφίας αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα.

Βίντεο: Η παρακμή της ελληνικής και της δυτικής κοινωνίας - Πόσο πιο χαμηλά;

Ο δυτικός πολιτισμός, βιώνει το ιστορικό τέλος του, την παρακμή από την οποία δεν γλίτωσε κανένας πολιτισμός στην ιστορία; Η ελληνική κοινωνία ειδικά, βιώνει εδώ και πολλά χρόνια πρωτοφανή κρίση: Κρίση ηθών, ναρκισσισμός, παράνομες ηδονές και ανηθικότητα έχουν κατακλύσει πολλές εκφάνσεις της ζωής μας. 

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ ….

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…

Ο ΕΦΚΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ 19 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ…

Συνολικά 19 υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων που έχουν ομολογήσει πως καταχράστηκαν ποσά από τις υπηρεσίες τους επιστρέφουν ατιμώρητοι στον ΕΦΚΑ και μάλιστα τοποθετούνται στις θέσεις που είχαν πριν τεθούν σε αργία !!! 

Γιάνης Βαρουφάκης κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού: «Ο λαός δεν υποκλίνεται στους ικέτες των κατακτητών"!

Γράφει: Γιάννης Πετρίδης

Σφοδρή πολιτική επίθεση στην "τρόικα του εσωτερικού, όπως αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας σε αυτά που του καταλογίζουν επειδή αρνήθηκε να δώσει "γη και ύδωρ" στην κανονική τρόικα των δανειστών.

Μάλιστα αναφερόμενς στα capital controls αναφέρει ότι "Αντί να στρέφουν τα πυρά τους σε εκείνους που διέταξαν το κλείσιμο των τραπεζών, την τρόικα, με τιμούν στρεφόμενοι εναντίον μου επειδή υπέγραψα την… διαπίστωση ότι τις έκλεισαν"!

Ο πλανήτης χρωστάει 3 φορές τον πλούτο που παράγει

Στο επίπεδο- ρεκόρ των 217 τρισ. δολαρίων εκτινάχθηκε το παγκόσμιο χρέος, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών. 

Το IIF προειδοποιεί για τις επιπτώσεις στις προοπτικές της ανάπτυξης και της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. 

Με απλά λόγια τα κράτη χρωστούν το 327% του παγκόσμιου ΑΕΠ και η αύξηση στα 217 τρισεκατομμύρια δολάρια οφείλεται κατά κύριο λόγο, στην ενίσχυση του δημόσιου χρέους των αναδυόμενων χωρών. 

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!

Το κράτος έγινε συνέταιρος στην τσέπη μας αφού για να αντεπεξέλθουμε στα χαράτσια της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών πρέπει να εργαζόμαστε 203 μέρες τον χρόνο

Ζούμε και δουλεύουμε για να πληρώνουμε τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και τους παράλογους φόρους που εκτοξεύτηκαν την τελευταία διετία. Σε αυτήν τη μεγάλη ληστεία που χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και πιο άγρια για την τσέπη μας, το κράτος βάζει φέτος ακόμη βαθύτερα το χέρι του αφαιρώντας μέσω της Εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων το 55% του καθαρού εισοδήματος του μέσου νοικοκυριού.