MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού με τον Π. Ιωάννου

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού με τον Π. Ιωάννου, Sport news 

15/07/2017

Θέμα : Κύπρος, Γεωστρατηγική, Γεωπολιτικά, ΑΟΖ, Ενέργεια, Τουρκία,

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΕΜΗ;;;

Το 2010 και επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε ο νόμος 3853 και της Κ.Υ.Α. Κ1-802/23-3-11 (ΦΕΚ 470 Β) καθορίστηκε ένας ενιαίος αριθμός για όλες τις επιχειρήσεις της χώρας με τον όρο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό μητρώο) ο οποίος είναι μοναδιαίος για κάθε νομική επιχειρηματική οντότητα πλην όμως από ότι φαίνεται των τραπεζών μια και όπως θα δείτε παρακάτω τα αποκαλυπτικά έγγραφα συγκεκριμένα υποκαταστήματα τραπεζών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας έχουν ξεχωριστό ΓΕΜΗ.. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.2 ΕΠ.43 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ

Οι δημοσιογράφοι Καλλιόπη Σουφλή και Ιωάννης Παπαζήσης αποδεικνύουν με ντοκουμέντα οτι η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος αλλά εταιρεία και για αυτόν τον λόγο όλα τα μνημόνια που υπέγραψε εις βάρος μας είναι άκυρα.




Ο πράκτορας της CIA Γκας Λάσκαρης Αβρακότος έδωσε την εντολή για το πραξικόπημα στην Κύπρο

Ουάσιγκτον.- Του Μιχάλη Ιγνατίου

Από τις 27 Ιανουαρίου του 1974, όταν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του αρχηγού της ΕΟΚΑ Β’ στρατηγού Γεωργίου Γριβα, και μετά τον εξαναγκασμό του μετριοπαθή διαδόχου του, του Γεωργίου Kαρούσου, να εγκαταλείψει την Κύπρο, ήταν φανερό πως η πορεία του νησιού θα ήταν πύρινη.