MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος στα σενάρια του ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ βρίσκει άλλη μια φορά μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος, σε όλα τα σενάρια του, όπως βεβαιώνουν πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα και αυτή τη θέση θα παρουσιάσουν στην έκθεση που θα συζητήσει το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ταμείου την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", οι πληροφορίες από την Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι οι τεχνοκράτες του Ταμείου έχουν περιλάβει στην ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους (DSA) και σενάριο που ενσωματώνει τις δεσμεύσεις των Ευρωπαίων, δηλαδή τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και τη διατήρηση πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022 και 2% του ΑΕΠ μετά.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!


Όπως αναφέρουν οι αποκαλύψεις των βίντεο, η Γερμανία προχωρεί στην δημιουργία ενός μυστικού στρατού ο οποίος, και εδώ είναι το πολύ ενδιαφέρον, θα έχει την συμβολική ονομασία «Μαύρος Λύκος».

Το γεγονός αυτό θυμίζει έντονα κάποιες ανάλογες κινήσεις που είχε κάνει ο Χίτλερ στη Γερμανία παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Στο μυστικό αυτό στρατό, όπως αναφέρεται, ενσωματώνονται ένοπλα τμήματα από γειτονικά δορυφορικά της Γερμανίας κράτη

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΔΙΠΛΟ ΜΑΤ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Χάρτες

του Κωστή Αλεξίου 

Σε διπλό ματ έχει προχωρήσει πλέον η Λευκωσία στην Κυπριακή ΑΟΖ, εξοργίζοντας έτσι διπλά την Τουρκία, που νιώθει ανήμπορη να αντιδράσει αποτελεσματικά στις αριστοτεχνικές κινήσεις του Ελληνισμού, κόβοντας απλώς βόλτες στο γιαλό, όπως ο λύκος έξω από το καλά φυλαγμένο μαντρί!

ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ 

Μετά τις «Συμπληγάδες» της Γενεύης και του Κραν Μοντάνα, όπου οι Προεδρικές υποχωρήσεις ήρθαν απειλητικά, σαν βράχοι κατακόρυφοι, κατά πάνω στα πλευρά της κυπριακής «Αργούς», το αρχαίο ελληνικό σκαρί κατάφερε να βγει πανηγυρικά σε ανοιχτή θάλασσα, με την επαινετέα βοήθεια και αντίσταση του Νίκου Κοτζιά είναι η αλήθεια, έχοντας ενοχοποιήσει παγκόσμια πλέον την Τουρκία για άρνηση διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, με την εμμονή της να κρατάει εκεί στρατεύματα κατοχής και να ζητά εκ νέου δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης δια των «Εγγυήσεων«!

Η συνωμοσία του λαμπτήρα

Πώς μπορεί ένας λαμπτήρας να αλλάξει τον τρόπο που παράγουμε και καταναλώνουμε; Μπορεί μία οικονομία να παράγει με την υπόθεση ότι υπάρχουν άπειροι πόροι, ενώ ζει σε ένα πεπερασμένο πλανήτη; Ο εκτυπωτής σου που σταμάτησε να δουλεύει, χάλασε πραγματικά ή τον προγραμμάτισαν έτσι; 

Σε αυτά και σε άλλα τόσα ερωτήματα απαντά το ντοκιμαντέρ The light bulb conspiracy. Προβλήθηκε το 2010, σκηνοθετήθηκε από τον Cosima Dannoritzer και πραγματεύεται το θέμα της προγραμματισμένης βραχυβιότητας (ΠΒ). Προγραμματισμένη βραχυβιότητα είναι η εσκεμμένη μείωση της ποιότητας των προϊόντων ή η τεχνητή παρέμβαση σε αυτά έτσι ώστε να έχουν περιορισμένη, πολύ μικρότερη, διάρκεια ζωής