MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πολιτική αλητεία δίχως τέλος - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 1,5 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ WATSA

Πολιτική αλητεία δίχως τέλος από μια συμμορία απατεώνων μιζαδόρων και πουλημένων ψευτοαριστερών που ξεπουλάνε και δεσμεύουν την χώρα για δεκαετίες και κάνουν business πάνω στο κουφάρι της ..Είναι πλέον απίστευτα αυτά που βλέπουμε και αποκαλύπτουμε από τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης Συμμορίας που το παίζουν αριστεροί και συνεργάζονται με την τραπεζική μαφία. 

Με υπογραφή χουλιαράκη το Ελληνικό δημόσιο για ακόμη μια φορά εγγυάται υπέρ της EUROBANK έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 1.500.000.000 ευρώ..

Συνελήφθη Τούρκος για εμπρησμό στην Εγνατία Οδό – Αλωνίζουν οι πράκτορες της ΜΙΤ με τη χώρα ακυβέρνητο καράβι

Ειδικού Συνεργάτη

Ακυβέρνητο καράβι η χώρα με τους Α.Τσίπρα και Π.Καμμένο εντελώς εξαφανισμένους και την ΜΙΤ να αλωνίζει εντός της χώρας. Ένας Τούρκος υπήκοος, συνελήφθη πριν λίγο στην Εγνατία Οδό, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον του αυτοκινητοδρόμου. Η καμπάνα χτύπησε πολύ δυνατά. Ξύπνησαν ή ακόμη;

Ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά σήραγγα Αγίου Νικολάου.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς,τον συνέλαβαν αμέσως μόλις έβαλε φωτιά.

Η ευρω-τουρκική κωμωδία

Του Burak Bekdil Μετάφραση Στέργιος Σεβαστιάν 

Η Τουρκία λέει ότι θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να συμμορφωθεί με τους κανόνες ένταξης. Η ΕΕ λέει ότι θέλει να ενταχθεί η Τουρκία, αλλά έχει πλήρη επίγνωση ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Η Τουρκία προχωρά με την ελπίδα ότι η ΕΕ ενδέχεται κάποια μέρα να αλλάξει τους κανόνες της. Η ΕΕ προχωρά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή η Τουρκία θα είναι κατάλληλη. 

ΟΑΕΔ: 8.341 περισσότεροι άνεργοι τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο

Περισσότεροι κατά 8.341 είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (αναζητούντες εργασίας) για τον μήνα Ιούλιο, σε σχέση με τον Ιούνιο, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, αριθμός που μεταφράζεται σε ποσοστό 1,01%.

Στο σύνολό τους ανέρχονται σε 830.465 άτομα και από αυτούς, το 58,39% είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο από 12 μήνες και το 41,61% είναι εγγεγραμμένοι για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Η ψευδαίσθηση της βελτίωσης – 6 δείκτες αποδεικνύουν ότι οικονομία – τράπεζες έχουν καθηλωθεί στο πάτο του βαρελιού

H βελτίωσης της ελληνικής οικονομίας είναι ψευδαίσθηση

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, την έξοδο στις αγορές, την προετοιμασία για την ΔΕΘ και την 3η αξιολόγηση να επιχειρηματολογήσει ότι η Ελλάδα αρχίζει να βλέπει φως, ότι ανακάμπτει και πλησιάζει την πόρτα εξόδου από τα μνημόνια.

Προφανώς και κάθε κυβέρνηση θέλει να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, αυτή είναι η τακτική της πολιτικής αλλά η πραγματικότητα όπως ορίζεται από 6 ποιοτικούς δείκτες αποδεικνύουν ότι η ελληνική οικονομία είναι καθηλωμένη στον πάτο του βαρελιού.