MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την δίκη του ιστορία κάποιος την έγραψε στον τοίχο με ψευτιά...

H πολίτικη αλητεία έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Tσίπρας, πρωθυπουργός της κοιμισμένης Ελλάδος και ενός λάου που παρακολουθεί ως θεατής αυτούς τους πολίτικους απατεώνες δεξιούς και αριστερούς, να παίρνουν μίζες και να ξεπουλάνε την χωρά βασισμένοι σε ψέματα! 

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.

Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970. 

Ο ΕΝΦΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ

Ο ΕΝΦΙΑ, ο οποίος αρχικά ξεκίνησε από έκτακτο προσωρινό χαράτσι και μετεξελίχθηκε, τελικά θα μείνει για πάντα, μετατρέποντας τις ιδιοκτησίες μας σε μισθώσεις ακινήτων από το κράτος.

Εάν δεν έχεις να πληρώσεις το μίσθωμα στο κράτος (ΕΝΦΙΑ), θα επακολουθεί ψηφιακός πλειστηριασμός και έξωση με τα ΜΑΤ.