MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

Μην το κουράζετε κύριοι της ΕΛΣΤΑΤ γιατί το 2017 θα κλείσει με ύφεση και το Ελληνικό ΑΕΠ στα 166 δις βάζετε στοίχημα;;;;; γιατί οι τραπεζίτες σας γλεντάνε και σπάνε πλάκα με όλους σας..

Το ΔΝΤ οι Ευρωπαίοι εταίροι η κυβέρνηση η τραπεζα της Ελλάδος και ο ΙΟΒΕ μιλάνε για ανάπτυξη εμείς θα σας διαψεύσουμε όλους με την πρόβλεψη μας γιατί ήδη βγήκατε όλοι εκτός στόχου..

Δείτε και το σχετικό δελτίο που εξέδωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ που αναθεωρεί προς τα κάτω το μέγεθος του ΑΕΠ 

H ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ

Η Διεθνής τραπεζομαφία έχει τις ίδιες πρακτικές σε όλο τον πλανήτη και πόσο μάλλον δε σε μια Ευρώπη που έχει παραδοθεί πλήρως σε μια τραπεζική παρέα που παραβιάζει κάθε έννοια εθνικού και κοινοτικού δικαίου και οι πολιτικές Ευρωπαϊκές μαριονέτες παρακολουθούν ως θεατές το έγκλημα που γίνεται 

Δείτε τι καταγγέλει Ισπανίδα πολίτης με αναφορά στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τις μεθοδεύσεις της τράπεζας όπου πούλησε το δάνειο της σε αυτά τα γνωστά κοράκια όπου υφαρπάζουν περιουσίες ανά την Ευρώπη

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;

Δυστυχώς η λέξη "μεταρρύθμιση" έχει σήμερα αλλοιωθεί εντελώς. Σήμερα σημαίνει περισσότερη λιτότητα, περισσότερες περικοπές, περισσότερους φόρους κ.λ.π. Όλα αυτά όμως στην πραγματικότητα τι κάνουν;

Στην πραγματικότητα, με τις συστημικές μεταρρυθμίσεις, ξεφουσκώνουν τη μεγάλη χρηματοπιστωτική φούσκα πάνω στα κεφάλια των απλών πολιτών, για να μην σκάσει αυτή στα κεφάλια της ολιγαρχίας που τη δημιούργησε.

Η εθνική κυριαρχία και η Καταλονία

Ο εγκλωβισμός της Ελλάδας στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια, με τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο, είναι δεδομένος – ενώ το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην Ισπανία και κατ’ επέκταση στην Ευρωζώνη.

«Τα κράτη μπορούν να διακηρύσσουν την εθνική τους ανεξαρτησία. Εν τούτοις, όταν δεν έχουν πρόσβαση στις χρηματαγορές, η ανεξαρτησία είναι μία δαπανηρή, ανόητη ουτοπία. Κυρίαρχος και ανεξάρτητος είναι μόνο εκείνος που διαθέτει πιστοληπτική ικανότητα, αυτός που είναι αξιόχρεος ή δεν έχει ανάγκη να δανειστεί«.