MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Rothschild: Μεγάλο οικονομικό κραχ και εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης το 2018

Τον γνωστό μεγαλοεπενδυτή και «σκοτεινό» παγκόσμιο άρχοντα Λόρδο Rothschild , επικαλούνται ξένα δημοσιεύματα ανασύροντας τις προειδοποιήσεις του στον Economist από το μακρινό 1988…σύμφωνα με τις οποίες η νέα παγκόσμια τάξη θα είναι έτοιμη μέχρι το 2018.

Για το ζήτημα αυτό ο Rothschild είχε αναφέρει στο γνωστό περιοδικό Economist σε τεύχος που δημοσιεύθηκε το 1988, ότι το παγκόσμιο νόμισμα θα τεθεί σε ισχύ το 2018. 

Ποιοι είναι οι μέτοχοι των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών (2016)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, 01:53

Τη μετοχική σύνθεση των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, ανακοίνωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), στην ιστοσελίδα του, για το έτος 2016. (Δείτε τον πίνακα με τους μετόχους όλων των τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου).

Συγκεκριμένα, ο ANTENNA ανήκει σε ποσοστό 33,33% στις εταιρίες ALTAVISTA GLOBAL HOLD. S.a.R.L., GLOBECAST HOLDINGS S.a.R.L., PRAXIS GLOBAL HOLD. S.a.R.L. Σε αυτές μετέχουν η Αθηνά Κυριακού, ο Ξενοφών Κυριακού και ο Θοδωρής Κυριακού.

Ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα συντηρεί 2,8 άτομα

Σήμερα στη χώρα μας, όσοι δεν εργάζονται (μητέρες, παιδιά, τρίτης ηλικίας, άνεργοι) είναι διπλάσιοι από αυτούς που εργάζονται ενώ κάθε εργαζόμενος, στον ιδιωτικό τομέα, με τα εισοδήματα και τους φόρους που πληρώνει, συντηρεί 2,8 άτομα του πληθυσμού που είτε δεν εργάζονται, είτε απασχολούνται στο Δημόσιο. Τα στοιχεία προκύπτουν από το εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ που αναλύει τις τάσεις συρρίκνωσης και ταυτόχρονα γήρανσης του πληθυσμού, καθώς και τις επιπτώσεις τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ 20.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!! Έρχονται μαζικοί πλειστηριασμοί από την Εφορία !!!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ 20.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.500.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
 
Έρχονται μαζικοί πλειστηριασμοί από την Εφορία !!!

Μπορεί περίπου 6,4 από τα 7,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων που είδαν χρεωστικό εκκαθαριστικό να σκέφτονται πώς θα πληρώσουν τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) στα τέλη του μήνα, πολύ σύντομα όμως θα ξεχάσουν και τι σημαίνει ο συγκεκριμένος φόρος, αφού ξαφνικά θα χάνουν τις περιουσίες τους που θα αλλάζουν χέρια με μαζικούς πλειστηριασμούς-εξπρές, ενώ και τα ακίνητα όσων δεν χρωστάνε θα απαξιώνονται δραματικά λόγω υπερπροσφοράς και θα ξεπουλιούνται όσο-όσο μόλις θα βγαίνουν στο σφυρί.