MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Δίνουν σε μετανάστη μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ όταν οι Έλληνες φορτωμένοι με τα μνημόνια πεθαίνουν της πείνας – Έγγραφο ντοκουμέντο

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς μετανάστης και η οικογένεια του βρίσκονται με μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ στο χέρι, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές.

Η νέα στρατηγική του προέδρου Putin

Οι Η.Π.Α., η ισχύς των οποίων στηρίζεται στο σύστημα του χρέους που έχουν οικοδομήσει και στο δολάριο, αντιμετωπίζουν εχθρικά τη Ρωσία – αφού κατασκευάζει σιωπηλά υποδομές, οι οποίες επιτίθενται στα θεμέλια της αμερικανικής οικονομικής και γεωπολιτικής ηγεμονίας.

Άποψη

Όλα όσα έχουν σχέση με τα κρυπτογραφημένα νομίσματα και την πλατφόρμα «block chain» (ανάλυση), εξετάζονται από αρκετό χρονικό διάστημα τώρα πολύ σοβαρά από τη Ρωσία – η οποία θεωρεί πως το μέλλον είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία και η ψηφιακή οικονομία, στηρίζοντας στους δύο αυτούς νεωτερισμούς τη στρατηγική της. Μία από τις βασικές προτεραιότητες δε του προέδρου Putin, είναι η εξυγίανση και η εξειδίκευση του τραπεζικού συστήματος έως τα τέλη του 2018 – γεγονός που συμπεραίνεται από την έκθεση της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας (πηγή).

Η κομπίνα με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και… ο χορός εκατομμυρίων εκτός Ελλάδας!

Είναι πράγματι γεγονός ότι από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωνε στον ελληνικό λαό, με φόντο το πανέμορφο Καστελόριζο, ότι η χώρα μας μπαίνει σε μνημονιακό καθεστώς, κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε. Κάποιοι είπαν πως επιτέλους θα μπούμε σε ευρωπαϊκούς δρόμους και ότι θα βάλουμε μυαλό ως λαός. Κάποιοι άλλοι είπαν ότι θα μας επηρεάσουν θετικά όλοι αυτοί οι κουστουμαρισμένοι «ξένοι» που κάθε τρεις και λίγο έρχονταν να μας ελέγξουν.