MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην Η. Λέλλα για την υπογραφή της σύμβασης στο οικόπεδο 2.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην Η. Λέλλα για την υπογραφή της σύμβασης στο οικόπεδο 2.

31/10/2017

Με θέμα : Ορυκτός Πλούτος, Ενέργεια, Περιφέρεια


ΤΟ 25% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟ ΕΙΣΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ

Ενώ η Καταλονία είναι σε έκταση το 6% της έκτασης της Ισπανίας και πληθυσμιακά το 16% του πληθυσμού της χώρας ολόκληρης, εντούτοις εισφέρει το 25% του ΑΕΠ. Εάν λοιπόν η Καταλονία φύγει από την Ισπανία, τότε το κατά κεφαλή εισόδημα θα πέσει από 26.608 δολάρια στα 19.956 δολάρια.

Με τέτοιας έντασης και έκτασης φτωχοποίηση που θα επιπέσει στην υπόλοιπη
Ισπανία εάν φύγει η Καταλονία, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν θα αφήσουν να συμβεί ποτέ. Αντίθετα, αν η Καταλονία ήταν μια πολύ φτωχή περιοχή, μάλλον δεν θα είχαν κάποιο πρόβλημα να την αφήσουν να φύγει και στη συνέχεια να την λεηλατήσουν.

Η πυραμίδα που οδηγεί στο τέλος των ΗΠΑ – Θα πληρώσει την υπόθεση Κένεντι ο Τραμπ, με θάνατο ή χρωματιστή επανάσταση…

«Πυραμίδα» με πρόσωπα που ξεκινούν με τον συλληφθέντα στέλεχος του Τραμπ, P.Manafort, συνδέει τον ίδιο με ολόκληρο δίκτυο μελών των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών τα οποία συνδέονται στην συνέχεια με τον ίδιο τον πρόεδρο Β.Πούτιν. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη για τον ίδιο τον Ν.Τραμπ και θα δοθεί σκληρή μάχη επιβίωσης. Την πυραμίδα αυτή απεικονίζει η κεντρική φωτογραφία του άρθρου και είναι μόνο μία από τις πολλές… 

ΣΤΟ 100% – Από το 65% που είναι ΣΗΜΕΡΑ – ΥΠΕΡ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ τα ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΑ από 01/01/2018

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΒΟΜΒΑ 100% ΣΤΟΝ ΚΠολΔ !!!

Με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, που ψήφισε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2015, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη σε εργαζόμενους ή/και δημόσιο ή/και ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% σήμερα – ΚΑΙ ΚΑΤΑ 100% ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ 01/01/2018 – πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε εργαζόμενους, δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες !!!