MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;…..

ΠΡΟΣΟΧΗ……. Έλληνες δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία η απαίτηση των μνημονιακων νακαταθέτου τον Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που τα έχουν πληρώσει οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας….. 

απο δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, το καταλήγουν (με την ανοχή την δική μας), σε προσωπικό τους όφελος ……τους ψηφίσαμε για να διαχειρίζονται τα οικονομικά έσοδα της Πατρίδας μας και όχι να είναι Κοτζαμπάσηδες….. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα μέ τόν Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008 

Απαισιοδοξία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για την έξοδο από τα μνημόνια

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας, ξεκαθάρισε ότι η επόμενη ημέρα της εξόδου από τα μνημόνια «δεν θα μοιάζει με την αρχή ενός μήνα του μέλιτος» και τόνισε πως ακόμα και αν υπάρξει λήξη του τρίτου μνημονίου, η χώρα δεν θα σταματήσει να βρίσκεται υπό επιτήρηση, ενώ υπογράμμισε πως η πλήρης έξοδο στις αγορές θα έχει σημαντικό κόστος. Τάχθηκε υπέρ των «μεταρρυθμίσεων» και των αποκρατικοποιήσεων.

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ήδη οι μεγαλύτεροι επενδυτές του κόσμου είναι εδώ τοποθετημένοι σε μετοχές τραπεζών και άλλων εταιριών. Όμως, που είναι η ανάπτυξη; 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από επενδυτές που κάνουν χρηματιστηριακές «αρπαχτές» μέσω υποτιμημένων μετοχών. Δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα ο καζινοκαπιταλισμός. Το αντίθετο μάλιστα.