MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.

Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970. 

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ο Λάτσης, ο Κωνσταντόπουλος, ο Σημίτης και ο Κακαουνάκης… 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 
Μετά την πτώση της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, και τον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Πατρίδα μας εισήλθε σε μια νοσηρή πολιτική περίοδο, η οποία ζει και βασιλεύει μέχρι και τις ημέρες των Μνημονίων! Την ονόμασαν “Μεταπολίτευση”. Σ΄ αυτή λοιπόν, την “Μεταπολίτευση” ανδρώθηκαν τα πολιτικά τζάκια της διαπλοκής και των απατεώνων. 

Οι Έλληνες στους πλέον φτωχούς της Ευρώπης

Στους φτωχούς της Ευρώπης συγκαταλέγονται οι Έλληνες, καθώς διαθέτουν αγοραστική δύναμη που βρίσκεται στο 67,7% του μέσου ευρωπαϊκού όρου, όπως προκύπτει από τα νεότερα στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς GfK.

Με βάση αυτά, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 22η θέση μεταξύ 42 ευρωπαϊκών χωρών που εξετάζει η έρευνα. Μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη εμφανίζονται να έχουν οι κάτοικοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο 90% του μέσου ευρωπαϊκού όρου.

Εθνική ανεξαρτησία

Οι Έλληνες οφείλουν να προστατεύσουν την πατρίδα τους, η οποία κινδυνεύει πολύ σοβαρά να εξαφανισθεί ως Έθνος – αφού όταν στύβεις μία λεμονόκουπα έως ότου δεν έχει πια καθόλου χυμό, την πετάς στα σκουπίδια.

Δεν υπάρχει σημαντικότερος πολιτικός σκοπός από την ανεξαρτησία ενός Έθνους – ενώ μόνο η ύπαρξη ενός ανεξάρτητου κράτους μπορεί να εγγυηθεί πως οι Πολίτες του έχουν και μπορούν να έχουν δικαιώματα και ελευθερίες. Εκτός αυτού δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το διεθνή εξευτελισμό που υφιστάμεθα, λόγω της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων των κυβερνήσεων μας – ενώ η κομματική σήψη και η διαφθορά συνεχίζονται, καταρρακώνοντας την εθνική μας αξιοπρέπεια.