MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η βαριά νόσος του δογματισμού

Δίκαιοι και σωστοί οι πλειστηριασμοί, με τον τρόπο που διενεργούνται, όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος; Ευθύνονται μόνο οι οφειλέτες για τα κόκκινα δάνεια; Σωστά οδηγούνται στο ικρίωμα χιλιάδες Έλληνες, για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στο αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα και να ανακάμψει η οικονομία;

Ανάλυση 

Η Ελλάδα, μία πλούσια και πολλαπλά προικισμένη χώρα, υπέφερε ανέκαθεν από την ανίκανη ή/και διαφθαρμένη πολιτική της ηγεσία – γεγονός που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, μελετώντας την ιστορία της των τελευταίων 180 ετών. Η ανικανότητα της πολιτικής έφτασε στο απόγειο, μετά το ξέσπασμα της κρίσης υπερχρέωσης – όπου τα λάθη, σκόπιμα ή μη, κορυφώθηκαν ως εξής: 

Η άγνωστη ιστορία των Rothchild ανάμεσα στους αιώνες

Η Ιστορία του Οίκου των Rothschild μέσα από τα μάτια του γνωστού ιστορικού Andrew Hitchcock. 

Ορισμός του σιωνισμού: 

Μια Εβραϊκή οργάνωση στόχος της οποίας είναι να δημιουργηθεί ένα έθνος για τους Εβραίους. 

Ορισμός του Ιουδαϊσμού: 

Εβραίοι συλλογικά είναι εκείνοι οι οποίοι ασκούν τη θρησκεία που βασίζεται στην Τορά και το Ταλμούδ. 

Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο του κόσμου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πλοκάμια τους φθάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως έχει καταγραφεί στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, πριν πάμε στο χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ διαβάστε αυτήν την ανεκτίμητη εισαγωγή, στην οποία θα σας πω ποιοι είναι οι Rothschilds σε αντιπαράθεση με το τι ισχυρίζονται ότι είναι. 

Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ

Η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης δοκίμασε στη Βουλή, στην κυβέρνηση, στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό, όλο το πολιτικό φάσμα από τη Δεξιά μέχρι την Αριστερά (φιλελεύθερους, σοσιαλιστές, αριστερούς).

Η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και το λαό στην οικονομική αφαίμαξη, στην εξαθλίωση και στον εξανδραποδισμό.