MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.

Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970. 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Κάποιοι στρέφονται εναντίον του συμπατριώτη μας εκείνου που επένδυσε στην Ελλάδα και κάνουν την πάπια, σαν δειλά υποκείμενα, για όσους έβγαλαν όλο το χρήμα της Ελλάδας στο εξωτερικό και μας πτώχευσαν.

Προσέξτε τι γίνεται εδώ. Ηδονίζονται κάποιοι γιατί βγαίνουν έστω ακριβά σπίτια στον πλειστηριασμό, με το προπαγανδιστικό σύνθημα «στρατηγικοί κακοπληρωτές». Κατ’ αρχήν κανείς μας δεν γνωρίζει εάν αυτός ο άνθρωπος που δανείστηκε και πήρε ένα μεγάλο σπίτι, δεν βρέθηκε μετά σε οικονομική αδυναμία εξ αιτίας της χρεοκοπίας κράτους και τραπεζών. Δεν έχασε δηλαδή τη δουλειά του ή την επιχείρησή του…