MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πορτοκαλί επανάσταση στο Ιράν;

Επικαιρότητα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, στη Μέση Ανατολή διακυβεύεται το μέλλον του δολαρίου και κατά συνέπεια των Η.Π.Α. – όπου, εάν τυχόν η υπερδύναμη χάσει τη Σ. Αραβία από τις συντονισμένες ενέργειες της Ρωσίας με την Κίνα, θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα (ανάλυση). Ως εκ τούτου, μετά την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ με στόχο την αναζωπύρωση των συγκρούσεων, καθώς επίσης μετά την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας μεταξύ άλλων με την άρση της απαγόρευσης βίζας στους πολίτες της, φαίνεται πως έχει έλθει η σειρά του Ιράν – του βασικότερου συμμάχου στην περιοχή των αντιπάλων της υπερδύναμης. 

ROYAL RAYMOND RIFE -ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!

Το μεγάλο κόλπο των Lidl στην Ελλάδα

Με τροποποιήσεις που έγιναν στο καταστατικό το 2016 κατάφερε να μη φορολογείται στη χώρα μας 

Από τη
Μαρία Παναγιώτου

Ερευνα: Ντίνα Ιωακειμίδου,
Ειρήνη Μιλή 

Τον Σεπτέμβριο του 2013, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δύο βουλευτές των 

Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γιάννης Δημαράς και ο Γαβριήλ Αβραμίδης, θα καταγγείλουν, μέσα από ερώτησή τους στη Βουλή, την αλυσίδα Lidl «για τεράστια φοροδιαφυγή και παράλληλη τεχνητή αύξηση των τιμών στην Ελλάδα». 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα σιγά σιγά και σταθερά γίνονται ψηφιακά. Ψηφιακά οι παντός είδους συναλλαγές, ψηφιακά οι φόροι, ψηφιακά οι πλειστηριασμοί, ψηφιακά νομίσματα κ.ο.κ

Απορώ λοιπόν. Γιατί το σύστημα δεν εντάσσει στην ψηφιακή τεχνολογία και τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των πολιτικών αποφάσεων, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τις μεσαιωνικές κάλπες για εκλογή αντιπροσώπων;