MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ο Ι. ΜΑΖΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» – ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Τον ρόλο του Μάθιου Νίμιτς αλλά και τον σύνδεσμό του με τον Σόρος στην νέα διαπραγμάτευση για το «Σκοπιανό» αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής, καθηγητής κ. Ι. Μάζης. 

Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη προτείνει το όνομα Κεντροβαλκανική Δημοκρατία για τα Σκόπια. 

«Προτείνω μια Κεντροβαλκανική Δημοκρατία, εθνότης αλβανική, εθνότης Ρομά, εθνότης, σλαβική, ελληνική κ.λ.π, όλοι έχουν δικαίωμα στο διαβατήριό τους να δηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα.

Κανένας έτσι δεν θα καπελώνει κανέναν.

Η ονομασία αυτή θα είναι erga omnes, που θα την αποδεχθούν όλα τα κράτη, ένα προς ένα», είπε και συνέχισε:

«Ο κ. Νίμιτς είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου κέντρου που χρηματοδοτείται από Οπεν σοσαιτι φαν – Μακεδόνιαν του κ. Σόρρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το οποίο χρηματοδοτείται από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος κάλεσε τον κ. Ζάεφ προσφάτως. 

Οταν τα συνδέεις όλλα αυτά αντλαμβάνεσαι ότι κάτι όζει εις το βασίλειον της Δανιμαρκείας.

Νομίζουμε ότι τώρα θα περάσουμε μία σκόπελο, αλλά η επόμενη μας περιμένει μέσα στο ΝΑΤΟ , όταν τα Σκόπια μπουν στην Συμμαχία», αποκαλύπτει (9:20΄) μεταξύ άλλων ο γεωπολιτικός αναλυτής κ. Ι. Μάζης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου