MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

( Σ.Σ. : Τα κανάλια της 5ης φάλαγγας της Ελληνικής Τηλεόρασης, πληρώνουν την Τουρκία για να μας κάνει προπαγάνδα. Είναι φανερή και ξεκάθαρη η θέση τους στα πράγματα, και είναι αυτοί που σου λένε τις ειδήσεις. )

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ τα ελληνόφωνα ανθελληνικά κανάλια συνεχίζουν το… σήριαλ των τουρκοσήριαλ της ηλιθιότητας, όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, η παράγωγη αυτών την σήριαλ έχει ήδη αποφέρει στην Τουρκία εκατομμύρια δολάρια. 


Εδώ και δέκα χρόνια που άρχισε αυτή η ιστορία των τουρκοσήριαλ, πέρυσι απέφεραν στην τουρκική οικονομία 350 εκατομμύρια δολάρια με στόχο πολύ σύντομα να φτάσουν το ένα δισεκατομμύριο. 

Γνωστά σήριαλ όπως «Feriha Koydum», «Gümüş», «Fatmagül’ün Suçu Ne», «Ezel», «Kara Sevda», Σουλεϊμάν και άλλες αηδίες, έχουν ηλίθιοποιήσει το ελληνικό κοινό, έχουν σπάσει τα ταμεία και συρρέουν άφθονο συνάλλαγμα στην τουρκική οικονομία. 


Οι καλύτεροι πελάτες των τουρκοσήριαλ είναι η Μέση Ανατολή, η βόρειο Αφρική και τα Βαλκάνια, με προεξέχουσα φυσικά την Ελλάδα που εξομοιώνει το πνευματικό της επίπεδο με το…Σουδάν. 

Άντε και εις ανώτερα! 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου