MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ένα εκατομμύριο κόσμου ακροδεξιούς και φασιστές είναι σίγουρο ότι ο πανικός έχει κυριεύσει τον Αλέξη.

Όπως έχει κυριεύσει και τον Κοτζιά, ο οποίος αντί να μετατρέψει σε διαπραγματευτικό όπλο την λαοθάλασσα σπεύδει να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο υιοθετώντας τις... μετρήσεις Τόσκα για να δικαιολογήσει το φιάσκο της πολιτικής του.

Όσο κι αν προσπαθούν όμως να παραποιήσουν την πραγματικότητα, η ουσία είναι ότι από σήμερα ξεκίνησε η αντιστροφή μέτρηση για το καθεστώς τους.
Ο λαός πλέον ξύπνησε, σηκώθηκε από τους καναπέδες και φώναξε «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα».

Ας μην αυταπατώνται, η σημερινή συγκέντρωση δεν ήταν μόνο για την Μακεδονία, ήταν η οργή που ξεχείλησε για την καταστροφή που έφεραν στον τόπο.

Αυτό είναι που τους τρομάζει, γι’ αυτό και επιχειρούν με κάθε τρόπο να ευτελίσουν το συλλαλητήριο. Φοβούνται ότι μπορεί να εξελιχθεί σε τσουνάμι που θα τους πνίξει.

Ποιος θα το περίμενε ότι ο λαοπρόβλητος θα επιτίθονταν στον λαό. Στον ίδιο λαό που αγκάλιαζε λίγο πριν. Νόμιζε ο δυστυχής ότι έχει το μονοπώλιο... του πεζοδρομίου και ότι θα μπορεί να κοροϊδεύει εσαεί τον κόσμο. Αυταπατήθηκε και σε αυτό. Τώρα θα πληρώσει τα επίχειρα των ψεμάτων και της εξαπάτησης.

Είδατε τελικά ότι ο μέγας ηγέτης, όπως μας τον παρουσίαζαν ορισμένοι, δεν είναι και τόσο ξύπνιος.

Γιατί αν ήταν, δεν θα πατούσε την μπανανόφλουδα του Μακεδονικού. Βαυκαλίζονταν οι φωστήρες ότι θα πειστεί ο λαός με τις παπάτζες που τους σερβίρουν οι αποικιοκράτες – δανειστές περί ενδυνάμωσης της γεωπολιτικής ισχύος της Ελλάδας και χαλάρωσης της οικονομικής ασφυξίας με αντάλλαγμα την Μακεδονία.

Τόσο αφελείς; Αν ήθελαν πραγματικά οι ξένοι να μας βοηθήσουν θα το έκαναν χωρίς να απαιτούν να παραδώσουμε εδάφη. Είναι τόσο απλό.

Όλα έγιναν για να κρατήσουν λίγο ακόμη την καρέκλα. Έλα όμως που στη δίψα τους για την εξουσία, δεν κατανόησαν ότι τα Εθνικά Θέματα δεν είναι Μνημόνια. Μπορεί ο κόσμος να ανέχεται εδώ και 8 χρόνια την οικονομική εξαθλίωση αδιαμαρτύρητα, όμως υπομένει γιατί ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα στρώσει. Όταν όμως κινδυνεύει να χάσει τον χώρο που ζει, δηλαδή το μέλλον του, είναι σίγουρο ότι θα συντρίψει άπαντες.

Αυτό δεν αντελήφθησαν οι ολετήρες και την πάτησαν.

Με τους χειρισμούς τους στο Μακεδονικό και με τον τρόπο που προσέγγισαν το συλλαλητήριο αποδεικνύεται περίτρανα ότι μας κυβερνούν εθνομηδενιστές και φασίστες.

Κι όπως είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο αριστερόστροφος είναι ο πιο επικίνδυνος φασισμός.

Ελπίζουμε ότι δεν θα ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις με τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης, ωστόσο, δείχνουν ότι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι κατσαπλιάδες δεν προτίθενται να αλλάξουν ρότα και θα συνεχίσουν την προδοτική πολιτική τους μέχρις εσχάτων.

Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Γνωρίζουν ότι πλέον είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει ισχυρούς κι αν την χάσουν τέλειωσαν. Σκιάζονται και μόνο στην ιδέα ότι κινδυνεύουν να συρθούν σε Ειδικά Δικαστήρια από την επόμενη κυβέρνηση.

Είναι ικανοί να μας οδηγήσουν ακόμη και σε εμφύλιο για να απεγκλωβιστούν από τα αδιέξοδά τους.

Με το σημερινό συλλαλητήριο ο λαός τους έστειλε το μήνυμα ότι τα ψωμιά τους τέλειωσαν.

Δεν το έλαβαν. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Από τους χώρους εργασίας, από τις πλατείες, από το διαδίκτυο, από εκεί που διασκεδάζουμε, από όπου μπορούμε πρέπει να κραυγάζουμε «Φτάνει πια». 

Μονό έτσι θα καταφέρουμε να τους απομονώσουμε και να τους τρέψουμε σε φυγή.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, όπως είπε από το συλλαλητήριο ο Α. Σαμαράς, πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι με την Ελλάδα δεν παίζουν!!!

ΥΓ. Στις δηλώσεις του ο Π. Καμμένος διαφοροποιήθηκε από τον συνεταίρο του, λέγοντας ότι το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων. Μήπως ήρθε η ώρα να θυσιαστεί για αυτή την ψυχή; Μια ακόμα κωλοτούμπα δεν θα του προσφέρει τίποτε...

Πηγή : antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου