MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί το ΕΠΑΜ προχώρησε σήμερα σε μήνυση για εσχάτη προδοσία

Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία). 

Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου