MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μεταναστευτική εισβολή σε αργή κίνηση

Η Ελλάδα απειλείται από ένα μεταναστευτικό σοκ και δέος, από ένα χάος τεραστίων διαστάσεων, το οποίο φαίνεται να μη συνειδητοποιεί η κυβέρνηση, σχεδιάζοντας ενδεχομένως την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε χιλιάδες αλλοεθνείς.

Επικαιρότητα

Κατά την άποψη μου βιώνουμε μία μαζική εισβολή Ασιατών και Αφρικανών μεταναστών σε αργή κίνηση, υποκινούμενη κυρίως από την Τουρκία. Στόχος της είναι η σταδιακή κατάληψη της Ελλάδας από ξένους, μέσω της αντικατάστασης ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού της και ειδικά αυτών που φεύγουν στο εξωτερικό, για να δραπετεύσουν από την κρίση και τη μιζέρια.

Έτσι η χώρα, με κατεστραμμένα ήδη την αυτοπεποίθηση και το ηθικό της από την κρίση και το διεθνή εξευτελισμό της από τις κυβερνήσεις της, δεν θα μπορεί να αντιστέκεται στις προκλήσεις των γειτονικών κρατών, όπως ήδη συμβαίνει. Ταυτόχρονα θα απειλείται κάθε στιγμή με πολιτική αστάθεια, αδυνατώντας ως εκ τούτου να κυβερνηθεί ορθολογικά.

Σύμφωνα τώρα με μία σχετικά πρόσφατη είδηση (πηγή), η κυβέρνηση σχεδιάζει τη απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες αλλοεθνείς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Οι υποψήφιοι δεν θα ελέγχονται από μία επιτροπή όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, αλλά θα χρειάζεται απλά να απαντούν σωστά σε 20 από τις 30 ερωτήσεις που θα επιλεχθούν τυχαία από συνολικά 300!

Θα δοθεί επίσης το δικαίωμα σε όσους κλείνουν τα 12 χρόνια νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα (πρόκειται για περισσότερους από 300.000) να αιτηθούν την απόκτηση ιθαγένειας, ενώ τα ίδια προνόμια θα αποκτούν και όσοι ανανεώνουν διαδοχικά για 7 έτη τις άδειες παραμονής τους.

Επιπλέον, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιτρέψει στους μετανάστες ηλικίας άνω των 65 ετών να αποκτήσουν ελληνικά δελτία ταυτότητας, χωρίς να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για την ελληνική γλώσσα. Με άλλα λόγια, θα είναι ευκολότερο να αποκτηθεί ελληνική υπηκοότητα από μια άδεια αλιείας. Ως αποτέλεσμα, συνολικά 800.000 μετανάστες, σχεδόν το ένα δέκατο του εγγενούς ελληνικού πληθυσμού, σύντομα θα γίνουν πολίτες και άρα ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να είμαι βέβαια αντικειμενική, η εφημερίδα που τα γράφει φαίνεται να ελέγχεται από γνωστό Έλληνα εφοπλιστή που συγκρούεται με την κυβέρνηση (άρθρο). Επομένως δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος για το ρεπορτάζ της που όμως θα αποδειχτεί στην πράξη.

Συνεχίζοντας, μεταφερόμενο το παραπάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ανάλυση μίας σουηδικής ιστοσελίδας που ασχολείται έντονα με το μεταναστευτικό, θα ισοδυναμούσε με 32.000.000 νέους αμερικανούς ψηφοφόρους. Ουσιαστικά δηλαδή είναι ακόμη χειρότερο από τον οδηγό του G. Soros μεγέθους 220 σελίδων (πηγή), με στόχο την «παραγωγή» 10.000.000 εκλογέων του Δημοκρατικού κόμματος των Η.Π.Α. που υποστηρίζει.

Κατά την ίδια σελίδα, η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας είναι το δόλωμα που δίνεται στην κυβέρνηση, για τη δημιουργία μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δεν πρόκειται δηλαδή μόνο για το δικό της εκλογικό όφελος ή για τα συμφέροντα των Τούρκων αλλά, κυρίως, για την πρόθεση των οπαδών της παγκοσμιοποίησης να δημιουργήσουν πολυπολιτισμικές κοινωνίες που δεν θα αντιστέκονται στην απομύζηση τους από τις ελίτ ή στα σχέδια τους. Γράφει δε, αφού προηγουμένως είχε αναφερθεί στους κινδύνους τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα από φανατικούς ισλαμιστές (πηγή) τα εξής:

«Η ιστορία μας διδάσκει πως οποιαδήποτε μαζική μετανάστευση δημιουργεί σημαντικές πολιτισμικές, κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις, καθώς επίσης σοκ και εντάσεις. Το κόστος της ήταν πάντοτε πολύ υψηλότερο από τα οφέλη της. Το βλέπουμε στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες. Τα έξοδα που συνδέονται με τη μετανάστευση είναι υψηλά και ορατά ενώ, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα όφελος. Είναι προφανές ότι, η Ευρώπη δεν χρειάζεται μαζική μετανάστευση» (πηγή).

Κλείνοντας, η σελίδα κατηγορεί την κυβέρνηση πως θα δρομολογήσει όλα τα παραπάνω επειδή φοβάται ότι θα χάσει τις εκλογές από τη ΝΔ. Πως θα διεξάγει δηλαδή ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, για να μη διακινδυνεύσει τη νομή της εξουσίας, αδιαφορώντας εντελώς για την πατρίδα της. Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να το πιστέψω, έχοντας όμως την άποψη πως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και θα έπρεπε να αποφευχθεί με κάθε θυσία. Ειδικά όσον αφορά τα σχέδια της Τουρκίας, τα οποία βρίσκονται σαφώς σε εξέλιξη, εκτός εάν εθελοτυφλεί κανείς.

ΥΓ: Τι να πούμε βέβαια εμείς οι δύστυχοι Έλληνες και οι Ελληνίδες που οι 7 στους 10 μόλις καταφέρνουμε να επιβιώσουμε οριακά κατά τον ΙΟΒΕ; Πόσο μάλλον όταν μαθαίνουμε πως ο πρωθυπουργός, μετά τις διακοπές του Πάσχα σε ελληνικό νησί που πήγε με καράβι του Λιμενικού (!), ξαναπήγε τριήμερο Πρωτομαγιάς σε άλλο, πάλι οικογενειακώς και με στρατιωτικό ελικόπτερο;

Ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει πως τα καράβια και τα ελικόπτερα του στρατού δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από κανέναν για διακοπές, αλλά μόνο για τις ανάγκες της θέσης του; Ένας πρωθυπουργός, ο οποίος δεν συνειδητοποιεί πως ηγείται μίας χρεοκοπημένης χώρας που ζει με δανεικά, οπότε είναι απαράδεκτο να κάνει διακοπές σε αυθαίρετα τριήμερα, όπως ο κάθε δημόσιος υπάλληλος του πελατειακού του κράτους; Ντροπή, μεγάλη ντροπή!


Πηγή : https://analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου