MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Άγριες μάχες του Ελληνικού λαού να κρατήσει τα σπίτια του, ενάντια στην κυβέρνηση των δανειστών

Άγριες μάχες του Ελληνικού λαού να κρατήσει τα σπίτια του, ενάντια στην κυβέρνηση των δανειστών – Πρωτοφανή επεισόδια στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Αθήνας – Άγριο ξύλο, χημικά και τραυματίες σε συμβολαιογραφείο

Τρεις τραυματίες, μεταξύ τους μια γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο – Λαφαζάνης: Τα ΜΑΤ χτυπούσαν άγρια

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι αστυνομικοί που είναι παραταγμένοι μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας να χτυπούν άγρια τους διαδηλωτές ακόμη και όταν είχαν πέσει κάτω. «Σας παρακαλούμε, σταματήστε» ακούγεται να φωνάζει μια γυναίκα προς τους αστυνομικούς. 

Ο Ερντογάν απαγωγέας ζητά λύτρα! Ποιους κρατά εκτός από τους 2 Έλληνες και τι ζητά

Ο Ερντογάν απαγωγέας ζητά λύτρα! Ποιους κρατά εκτός από τους 2 Έλληνες και τι ζητά

To Foreign Policy σε άρθρο του, ασχολείται με το κράτος που έχει κάνει επίσημη πολιτική του τις απαγωγές, τις φυλακίσεις και τις ομηρίες ξένων πολιτών… και λέγεται Τουρκία!!

Το άρθρο επισημαίνει ότι “η πρακτική των ομήρων έχει γίνει ένα από τα πιο πιεστικά προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ της Άγκυρας και των δυτικών συμμάχων της. Είναι κάτι που ο καθένας ξέρει ότι συμβαίνει, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες και διπλωμάτες διστάζουν να το πουν με το όνομά του.

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

07/03/2018

Με θέμα : Ελλάδα, Γεωπολιτικά, Κοιτάσματα, Ορυκτός Πλούτος, ΑΟΖ

Η απονέκρωση της Ελλάδας

Εάν η σωτηρία της χώρας μας, για την οποία είναι απολύτως απαραίτητη πια η ονομαστική διαγραφή μεγάλου μέρους του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, καθώς επίσης η κατάργηση των μνημονίων, προϋπέθετε την έξοδο της από την Ευρωζώνη ή/και την ΕΕ, δεν θα διστάζαμε καθόλου – παρά το ότι δεν οφειλόταν στην Ευρώπη η υπερχρέωση μας, ενώ το κόστος θα ήταν τεράστιο.

«Το 67% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, αλλά ταυτόχρονα μόνο το 26% αναγνωρίζει οφέλη της Ελλάδας από τη συμμετοχή της στην ΕΕ – ενώ το 58% θεωρεί ότι έχει υπάρξει βλάβη από αυτήν τη συμμετοχή» (Έρευνα MRB).