MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Συνέντευξη Ν. Λυγερού με τον Π. Ιωάννου, Sport news 90,1fm

Συνέντευξη Ν. Λυγερού με τον Π. Ιωάννου, Sport news 90,1fm

19/05/2018

Με θέμα : Ελλάδα, Τουρκία, Προκλήσεις, Εξελίξει, ΑΟΖ,  Κοιτάσματα, Γενοκτονία , πΓΔΜ

Ασχημα νέα από τις ΗΠΑ για Σκοπιανό: Θέλουν να κλείσουν άρον-άρον το θέμα της ονομασίας – Ωμή παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις

Παρέμβαση στο Σκοπιανό έκανε η Ουάσινγκτον, μέσω της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, με τον Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Ο Πενς συνεχάρη μεν τον Ελληνα πρωθυπουργό για τον εποικοδομητικό του ρόλο στη διαπραγματευτική διαδικασία, αλλά τόνισε ότι ο παράγοντας του χρόνου πρέπει να ληφθεί υπόψη. 

Έστειλαν τον Γ.Μπουτάρη στο νοσοκομείο ακροδεξιοί – Σοκ στον πολιτικό κόσμο

Την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδι. Πάντως, η Ουρανία Μιχαλολιάκου – Χρυσή Αυγή και ο Γ.Καρατζαφέρης – ΛΑΟΣ, σε twitt, έδειθξαν πως χάρηκαν από την επίθεση! 

Για ακροδεξιούς τραμπούκους που πρέπει να βρεθούν και να αντιμετωπίσουν τον νόμο έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός σε twitt. 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε. 

Λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά την σωματική επίθεση που δέχθηκε, ο κ. Μπουτάρης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.